Prima Pagina aplicatii All-Time Greats – cele mai bune jocuri lansate pana acum si promovate...

All-Time Greats – cele mai bune jocuri lansate pana acum si promovate de Apple

0

All-Time Greats este o sectiune speciala de aplicatii publicata in App Store de catre compania Apple, cei din Cupertino incercand sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a descoperi cele mai bune aplicatii lansate vreodat ain magazinul sau.

Chiar din nume ne putem da seama ca inginerii celor din Cupertino si-ar fi dat silinta pentru a cauta doar cele ma bune titluri din magazinul virtual, asa ca ar trebui sa fiti multumiti de selectia facuta de catre ei.

Accesand sectiunea All-Time Greats veti descoperi cateva zeci de jocuri alese “pe spranceana” de catre inginerii companiei Apple, iar despre multe dintre ele am vorbit chiar si aici in diverse randuri.

The Sims, Vainglory, Asphalt 8, Plants vs Zombies 2, Blek, Badland, Monument Valley si multe alte jocuri sunt recomandate de catre inginerii Apple pentru noi, asa ca veti avea cu siguranta ce sa gasiti acolo.

Avand in vedere ca de cateva saptamani de zile compania Apple a decis sa creeze aceste sectiuni doar cu jocuri alese de catre angajati ai sai si nu de catre un software, puteti fi siguri ca avem parte doar de recomandari foarte bune pentru jocuri in baza sectiunii in care sunt promovate.

Sectiunea All-Time Greats poate fi descarcata din App Store urmand acest link.

Articolul anteriorPebble concediaza 25% dintre angajati
Urmatorul articolApple Store Online a fost inchis in aceasta dimineata
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.