Apple Watch din aur a fost un esec, Apple incearca sa il faca uitat

19

Anul trecut compania Apple a uimit lumea intreaga cu lansarea unui Apple Watch din aur care are preturi ce incep de la 10.000 de dolari si ajung pana la 18.000 de euro, foarte multi analisti intrebandu-se oare cineva ca cheltui o suma atat de mare de bani pentru un ceas inteligent.

Un an mai tarziu avem si raspunsul din partea companiei Apple, cei din Cupertino acordand o importanta mult mai scazuta Apple Watch Edition, ceasul fiind prezentat intr-o parte inferioara a paginii dedicate Apple Watch in website-ul Apple.

Daca pana recent Apple promova Apple Watch din aur in partea superioara a acelei pagini, in momentul de fata doar modelele Sport si cel din otel inoxidabil au parte de promovare acolo, semn ca Apple a inregistrat vanzari foarte slabe a ceasului exclusivist lansat in 2015.

Apple aproape ca nici nu mai confirma ca a existat vreodata un Apple Watch din aur, iar asta pentru ca materialele sale de marketing au fost modificate pentru a vorbi doar despre versiunile din aluminiu si otel inoxidabil, lucru care acum cateva luni nu statea chiar asa.

Models: There’s an Apple Watch for everyone. Start with a case made from strong yet lightweight anodized aluminum. Or go with elegantly durable stainless steel. Both come in two different sizes and a variety of finishes. And since every model is paired with its own beautifully engineered band, you have many unique combinations to choose from.

Probabil ca multi au prezis ca in final Apple va ajunge sa scoata din vanzare Apple Watch din Aur si exista sanse foarte mari ca Apple Watch 2 sa fie vandut doar in versiuni din aluminiu si otel inoxidabil, versiunea din aur putand fi anulata cel putin pentru 2016.