Sony aduce jocurile Playstation pe iOS

Compania Sony intentioneaza sa lanseze jocuri Playstation pe platforma iOS, asiaticii creand o companie numita ForwardWorks in acest scop, ea urmand a se folosi de proprietatea intelectuala a Sony pentru a dezvolta si lansa jocuri pentru platformele iOS si Android.

Deocamdata cei de la Sony intentioneaza sa lanseze jocuri Playstation doar in Asia, deci vorbim cel mai probabil despre titluri care au fost create special pentru respectiva zona, ele necesitand modificari majore pentru a putea avea succes si in alte zone de pe planeta.

Consolele Playstation ale Sony au avut extrem de mult succes pe pietele globale si jocurile dezvoltate pentru ele au fost apreciate de zeci de milioane de oameni, insa Sony nu se grabeste sa intre p piata jocurilor pentru iOS si Android cu titluri care nu ar putea avea succes.

Sony urmeaza o strategie a celor de la Nintendo in ceea ce priveste lansarea de jocuri pentru platforma iOS, competitoarea sa oferindu-le posesorilor de iDevice-uri un joc numit Miitomo, el fiind primit cu foarte mult interes in tarile in care este disponibil, milioane de descarcari fiind inregistrate pana in prezent.

Cat va dura pana cand Sony va lansa primele jocuri pentru iOS si Android nu stie nimeni, insa probabil nu va dura foarte mult pana cand vom vedea cum arata primele titluri pregatite de catre asiatici.