Iata cand poti cumpara iPhone SE de la Telekom si Vodafone

iPhone SE este cel mai nou smartphone al companiei Apple, iar chiar daca in esenta vorbim despre o actualizare facuta pentru iPhone 5S, primele review-uri pentru iPhone SE au laudat rapiditatea si autonomia bateriei de care beneficiaza noul produs al celor din Cupertino.

Zilele trecute Telekom si Vodafone au anuntat ca vor lansa iPhone SE din 7 aprilie in Romania, cei de la Vodafone confirmand si ca precomenzile pentru smartphone vor incepe pe data de 29 martie, Telekom evitand sa ofere vreo informatie cu privila acest lucru.

In ciuda acestui lucru, cred ca si Telekom ar putea permite inregistrarea de precomenzi pentru iPhone SE din 29 martie impreuna cu Vodafone, ambii operatori de telefonie mobila urmand a pune in vanzare iPhone SE incepand cu data de 7 aprilie, la o saptamana distanta de lansarea oficiala din primul val de tari.

In ceea ce priveste preturile deocamdata nu se stie nimic, insa pe 29 martie urmeaza sa aflam ofertele pregatite de catre cei doi operatori de telefonie mobila, ele putand fi publicate chiar la ora 00:00 a zilei de 7 aprilie, asa ca daca sunteti interesati de ele, le veti putea vedea de atunci.

Orange nu a facut vreun anunt in legatura cu lansarea iPhone SE in Romania, insa cred ca va incepe sa comercializeze smartphone-ul tot din data de 7 aprilie cu deschiderea unei sesiuni de precomenzi in data de 29 martie, toti cei trei operatori lansand in mod normal iPhone-urile simultan.