iDevice.ro – Galaxy S7 Edge vs iPhone 6S Plus – comparatia performantelor

V-am promis acum o saptamana ca voi face o comparatie intre Samsung Galaxy S7 Edge-ul primit de la Orange prin Orange Smartphone Tester si iPhone 6S Plus, iar in clipul video de mai jos veti vedea exact ceea ce ati vazut si in alte comparatii de acest gen.

iPhone 6S Plus este mai rapid decat Samsung Galaxy S7 Edge cand vine vorba despre utilizarea de aplicatii diferite, principalul punct slab al smartphone-ului Samsung fiind jocurile, ele incarcandu-se mai greu pe el, iar aici problema este cu platforma Android.

In rest, Samsung Galaxy S7 Edge este egalul iPhone 6S Plus in foarte multe task-uri, in special cele care privesc folosirea de aplicatii ce necesita o conexiune de internet, iar diferenta intre timpii de incarcare a jocurilor nu afecteaza in vreun fel performantele din ele.

Samsung Galaxy S7 Edge-ul din clip este modelul cu procesor Exynos octa-core tactat la 1.6 GHz, el avand si 4 GB RAM, deci teoretic specificatiile sale tehnice sunt cu mult mai bune decat cele ale iPhone 6S Plus, dar Android-ul il trage in jos.

Astazi cei de la Samsung au lansat un update pentru Samsung Galaxy S7 Edge care imbunatateste performantele si rezolva unele dintre probleme, insa testul a fost facut inainte sa aflu de el, asa ca il voi repeta maine, iar daca rezultatele vor fi diferite, voi face un nou video.

Inainte sa inchei va spun ca inregistrarea din stanga este facuta cu iPhone 6S Plus, iar cea din dreapta este facuta cu Samsung Galaxy S7 Edge, asa ca va puteti face o idee in legatura cu modul in care inregistreaza smartphone-ul in conditii de luminozitate scazuta inainte de a publica review-ul meu pentru el.

Articolul precedentPokémon Go gameplay trailer ofera un preview al jocului pentru iOS
Articolul următoriPhone SE placat cu aur a fost deja anuntat
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.