iPhone SE placat cu aur a fost deja anuntat

Pentru un fan iPhone suficient de instarit, un iPhone SE simplu nu este de ajuns, asa ca un bijutier britanic a anuntat deja disponibilitatea de a placa cu aur si cristale Swarovski noul smartphone, preturile fiind pe masura materialelor folosite.

Goldgenie promite sa placheze cu aur de 24k, de diverse culori, terminalele iPhone SE achizitionate de la compania Apple, preturile variind intre 1600 de lire si 54.000 de lire, totul in functie de tipul de aur folosit si desigur de numarul de pietre pretioase aplicate.

Bijutierul are diverse metode de a placa cu aur terminalul, dar si de a il placa cu pietrele pretioase pe care le are in oferta, astfel ca utilizatorii pot primi un terminal unic in intreaga lume, insa asta daca au suficient de multi bani la dispozitie.

Cei de la Goldgenie cumpara terminalul pentru client, in placheaza cu aur, il introduc intr-o cutie speciala si demna de un asemenea produs, iar mai apoi il livreaza, insa procedura nu este usoara, sa ca persoanele interesate vor avea ceva mai mult de asteptat pentru un asemenea model.

The iPhone SE has already created overwhelming interest and advanced orders. We advise you to place your order immediately in order to avoid disappointment and your new device will be shipped shortly after the March 31st release date.

iPhone SE placat aur