CEO-ul LG ironizeaza iPhone SE

iPhone SE a fost anuntat de catre compania Apple in cursul zilei de luni si nu toata lumea priveste smartphone-ul chiar asa cum doreste compania Apple, iar asta deoarece vorbim despre un upgrade special pentru un iPhone special, reactiile oamenilor fiind pe masura.

Astazi vorbim despre CEO-ul LG, una dintre companiile care pe de o parte concureaza cu Apple si pe cealalta colaboreaza cu Apple, el afirmand ca iPhone SE este un smartphone cu tehnologii vechi care este prezentat ca fiind ceva nou si trebuie sa ii dam dreptate.

El spune ca LG nu gandeste asa si ca atunci cand lanseaza un smartphone nou implementeaza hardware nou, iar desi vorbim despre critici venite de la concurenta, in acest caz ele sunt pe deplin justificate in baza a ceea ce a facut compania Apple cu iPhone SE.

Daca ne uitam obiectiv la iPhone SE putem spune jumatate dintre componentele sale sunt vechi de 4 ani de zile, in timp ce altele abia au fost lansate anul trecut, deci nu vorbim despre un produs nou, ci despre o ciorba reincalzita cu legume proaspete.

Rolling out a product with same-old technology and features is not LG’s way. WE DO NOT CARE TOO MUCH ABOUT A RIVAL’S PRODUCT… WE ARE FOCUSED ON MAKING SURE THE NEW DEVICE PROVIDES CONSUMERS A VARIETY OF OPTIONS TO HAVE FUN.

Cei de la LG au dat startul ironiilor indreptate impotriva iPhone SE si cu siguranta alte companii vor urma, dar va fi interesant de vazut cum vor aborda ele situatia.