The Kiss – Apple a lansat o noua reclama pentru Apple TV 4

Compania Apple a lansat o noua reclama pentru Apple TV 4 in cursul noptii trecute, ea avand denumirea The Kiss si fiind gandita pentru a prezenta posibilitatea de a controla produsul folosind Siri si telecomanda, optiunea de a efectua cautari de continut fiind deasemenea disponibila.

Apple a lansat tvOS 9.2 in cursul zilei de luni cu noi functii pentru controlarea Apple TV 4 folosind Siri, optiunea de a cauta continut in diversele magazine online ale companiei Apple fiind una dintre noile functii foarte importante ce sunt acum disponibile.

Desigur ca o reclama de succes avea nevoie si de actori foarte cunoscuti, asa ca probabil multi dintre voi il veti recunoaste pe Nikolaj Coster-Waldau din Game of Thrones.

https://www.youtube.com/watch?v=-F6tUN2j0Iw

Articolul precedentThe App Effect – primul serial creat de Apple cu Will.i.am
Articolul următorCEO-ul LG ironizeaza iPhone SE
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.