Lara Croft GO este vandut la REDUCERE

Lara Croft GO a fost lansat in de foarte putin timp in App Store pentru toti fanii seriei de jocuri Lara Croft, celebra eroina venind acum intr-un joc nou dezvoltat decatre compania Square Enix pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre.

Conform dezvoltatorilor, Lara Croft GO este un joc in care aventura este combinata cu rezolvarea de puzzle-uri care ne permit sa descoperim o lume veche construita de catre o civilizatie antica, deci practic avem parte de un gameplay similar titlurilor anterioare, dar si filmelor.

Avand in vedere ca vorbim despre un joc din seria Lara Croft, actiunea sta la baza tuturor misiunilor pe care urmeaza sa le facem, iar intuitiva va fi una dintre chile principale pentru a va atinge obiectivele si a descoperi mitul Reginei veninului.

LARA CROFT GO IS A TURN BASED PUZZLE-ADVENTURE SET IN A LONG-FORGOTTEN WORLD. EXPLORE THE RUINS OF AN ANCIENT CIVILIZATION, DISCOVER WELL-KEPT SECRETS AND FACE DEADLY CHALLENGES AS YOU UNCOVER THE MYTH OF THE QUEEN OF VENOM.

Lara Croft GO ne pune la dispozitie nu mai putin de 75 de puzzle-uri impartite in 5 capitole diferite, iar in descoperirea tuturor secretelor va trebui sa ne luptam cu o multitudine de inamici periculosi si vom avea de depasit o gama diversificata de obstacole sau capcane ascunse.

  • Experience lush visuals and a captivating soundtrack
  • Navigate using simple swipe-to-move controls
  • Fight menacing enemies, overcome dangerous obstacles and escape deadly traps
  • Solve more than 75 puzzles split into 5 chapters
  • Collect ancient relics and unlock new outfits for

Lara Croft GO este disponibil pentru DESCARCARE in format universal din App Store.