Prima Pagina smartphone Dermatologii britanici sustin ca selfie-urile pot provoca riduri adanci

Dermatologii britanici sustin ca selfie-urile pot provoca riduri adanci

 Selfie-urile, pe cat de amuzante pe atat de riscante… Cunoastem cazurile in care multi adolescenti au murit incercand sa-si faca un selfie, dar faptul ca acestea pot provoca riduri adanci la nivelul fetei, stiati?

Dermatologii britanici sustin asta, dupa ce cativa tineri din Marea Britanie, care obisnuiau sa-si faca nici mai mult nici mai putin de 50 de selfie-uri pe zi, au recunoscut ca acest obicei a inceput sa le afecteze tenul. Au inceput sa observe de la o zi la alta, cum tenul lor se degradeaza, aparandu-le riduri si pete suprapigmentate.

Britanicii dau vina pe lumina albastra emisa de telefonul mobil, eu as da vina pe obsesia oamenilor de a-si face selfiuri si de a le posta pe orice colt in social media.

Nu ne trebuie specialisti pentru a realiza faptul ca smartphone-urile emit unde care poate fi daunatoare pentru piele. Dermatologul britnic David Bank a declarat ca astfel de simptome au fost constatate atunci cand expunerea la astfel de aparate este una intensa.

 • Mihai

  Mai sa fie, si daca utilizezi intens terminalul doar asa fara camera nu se intampla nimic? Selfie adica folosirea “blitzului”? Ca ecranul in fata il tin si eu destul de aproape si de cativa ani, sa zic de cam 11 ani de la primul “smartphone”. Totusi nu vad diferentele expuse mai sus.

 • dominic

  O prostie

 • Bogdane

  Britanici…e ok

 • Ari

  Cand fac inglisii un studiu…poți sa tragi apa…