iPhone 7S – ecran OLED curbat, carcasa din sticla si revitalizarea iPhone 4

2017 este anul in care compania Apple va aduce schimbari majore pentru linia sa de terminale iPhone, un analist cu informatii valide, in trecut, despre produsele americanilor afirmand ca anul viitor ne astepta surprize importante pentru terminalele iPhone.

Conform lui, compania Apple nu va lansa un iPhone cu carcasa ceramica, ci in schimb va folosi din nou sticla pentru carcasa terminalelor sale, asa cum se intampla in cazul iPhone 4, cei de la Apple dorind sa revitelizeze un design extrem de popular.

iPhone 7S va avea ecran curbat conform acestui analist, carcasa sa fiind facuta in totalitate din sticla curbata, marginile laterale urmand a fi fabricate dintr-un aluminiu usor, Apple regandind complet dimensiunile si forma carcasei pentru a reduce grosimea marginilor laterale si a face telefonul mai confortabil la utilizare.

Un iPhone 7S cu ecran AMOLED de 5.8 inch este deasemenea testat de catre Apple, insa dimensiunile sale ar urma sa fie mai mici decat cele ale iPhone 6S Plus, iar daca Apple va avea suficient de multe ecrane de aceasta dimensiune, ar putea renumita complet la linia de iPhone-uri cu ecrane de 5.5 inch.

We expect the 2017 new iPhone model to adopt a structural design similar to that of iPhone 4/ 4s, meaning it will be equipped with glass on both the front and back sides, and a metal frame surrounded the edges. The difference is that the new model will likely come with a curved screen and curved glass casing, with other important features including a 5.8-inch AMOLED display, wireless charging, and more biometric recognitions (facial or iris). Given the curved design, the new model may look smaller than an existing 5.5-inch iPhone.

In 2017 iPhone 7S va avea incarcare wireless si un sistem de recunoastere faciala sau scanare a retinei, compania Apple dorind sa le ofere utilizatorilor securitate imbunatatita pentru protejarea datelor stocate in terminale si efectuarea de plati mobile.

In ceea ce priveste iPhone 7, se pare ca design-ul va fi extrem de similar cu cel folosit in iPhone 6S, el urmand a fi lansat fara un port audio si urmand a avea o carcasa mult mai subtire, insa schimbarile majore de design sunt pastrate pentru anul 2017.

44 COMENTARII

  1. Ar fi interesant de văzut cât din ce spune analistul respectiv va deveni realitate.Totusi,astfel de știri pot avea efecte nedorite,în sensul ca exista posibilitatea ca posesorii de Iphone sa treacă oarecum cu vederea Ip7 și sa aștepte Ip7 S …

  2. Cei de la Samsung au o masina a timpului si au calatori in viitor, au aflat planurile celor de la Apple si au adus pe piata un telefon cu ecran curbat inaintea lor…sigur asta s-a intamplat…e imposibil ca Apple sa creeze o clona de Iphone dupa un model Samsung.

  3. Hai ma Apple4Ever…chiar ti s-a pus pata pe contul asta?
    Ai renuntat tu la atatea conturi..Apple4Ever…Fc Valiza…Kovacs Peter..Capitanul Ahab si nu renunti la asta?
    Hai ca stim cu totii ca trolleala la tine e o arta.

  4. Eu zic sa te cauti la cap. Sau ai citit prea multe romane SF.
    Oricum esti un troll notoriu, interzis pe aici de mai multe ori, asta stie toata lumea. Iar eu n-am de gand sa-mi pierd vremea cu un troll amarat.

  5. Esti slab Apple4Ever…poti sa iti fac 10 conturi pe saptamana…comentariile tale sunt identice…

    Vezi ca a aparut un articol legat de HTC du-te si arunca cu noroi.

    #vremAutonomie #fanApple4Life

  6. Astia au o obsesie cu grosimea. Si ip6 ma cam “taie” la mana. Mai subtire de atat si devine arma alba. Pe de alta parte, eu zic ca o sa mai bage macar 1/2 GB ram si poate un spatiu minim de stocare de 24… hai 25 GB

  7. Totusi cred ca vom vedea anul acesta un IPhone Air cu dual-camera si fara jack audio in loc de IPhone 7. Pe cel din urma lansandu-l in 2017! Parerea mea…

  8. Vrei wireless charching? Atunci iphone de plastic. Doar daca rezolva apple încărcarea fără fir. Momentan nu merge cu carcasa metalica.

  9. Eu unul nu pot intelege cum deja va ganditi la 7S, cand nici macar 7 nu stim cum va arata / ce specificatii va avea / functii ,etc. Mi se pare pur si simplu degeaba sa te gandesti atat de departe, ca sa ce ? Sa ti faci inima rea? Ca oricum nu se adeveresc majoritatea acestor ‘scurgeri’ (leaks)..

  10. Oricum iphone are componente Samsung,acum o sa aibe si sticla curbata,in curand trebuie sa ne uitam pe spate sa vedem daca are marul sau scrie Samsung sa vedem ce tel este

  11. Este clar zvon pt iphone 7
    Exact acelasi analist a zis in luna august ca apple testeaza si probabil in urmatorii ani apple va scoate cpu pe 64 bit si o luna mai tarziu au scos.
    Nu au cum sa lanseze zvonuri atat de promitatoare cu atat de mult timp inainte pt ca stiu si ei ca f multi ar astepta ip 7s

  12. In 2017 se vor face 10 ani de la primul iphone. in mod sigur nu v.a arata ca iphone 7. Eu ma indoiesc si ca se v.a numi 7s. Poate iphone x

  13. Și eu cred că vor pune OLED pe iPhone 7. Poate vor schimba și denumirea produsului, că numărătoarea asta e deja plictisitoare și previzibilă.

  14. Cand vor scoate Apple ecran oled ,Samsung sau alta firma de care nu a auzit nimeni o sa scoată alt ecran mult mai performant despre care Apple o sa comenteze ca nu este bun numai in momentul cand au sa il implementeze ei.

  15. Cu toate ca sunt fan Apple dar sunt sigur ca pana se gandesc ei sa faca ceva , Samsung deja apare cu o alta tehnologie Apple nu are nici o sansa fata de Samsung mult mai mult face un Samsung fata de un iphone si deocamdata nu se merita schimbate telefoanele …

  16. Numai sa nu fie semnalul ca la iPhone 4 cu tot cu sticla lui. Sau poate ca nu l-am ținut eu bine in mâna? Tot ce se poate,așa mi-a zis nenea Steve.

  17. Si la Galaxy numărătoarea nu e plictisitoare si previzibila? Dar tot ce se poate,uite ca la iPad Air 3 i-au zis pro. Deși nu cred ca nu se va numi 7.

  18. Eu George s-a întors ! Ce bine ma săturasem sa vad numai fani înfocați apple pe aici ( fără supărare căci si eu sunt însă îmi plac și restul firmelor )