Carcasa HTC 10 apare in noi imagini, dezvaluie design-ul final

Carcasa HTC 10 a aparut in nou imagini in cursul noptii trecute multumita unor asiatici care au reusit sa obtina componenta viitorului terminal HTC, ea fiind comparata inclusiv cu cea a HTC One M9 pentru a ne arata care sunt diferentele in ceea ce priveste design-ul.

Dupa cum puteti vedea si din imaginile de mai jos, camera este rotunda si nu patrata, un dual LED flash si un posibil sistem de focalizare cu laser putand fi deasemenea oferite de catre compania HTC pentru utilizatori, schimbarile fiind destul de importante.

HTC a schimbat marginile carcasei HTC 10 pentru a face smartphone-ul mai confortabil pentru utilizare si schimbarea este de bun augur deoarece in final terminalul are un design ceva mai interesant decat cele gandite in anii trecut si probabil va atrage utilizatori noi.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice HTC 10, se pare ca terminalul va avea un ecran AMOLED de 5.15 inch cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli, un procesor Snapdragon 820, 4 GB RAM, o placa grafica Adreno 530, 32 GB spatiu de stocare si o camera de 12 megapixeli cu un presupus senzor de imagine Sony IMX377.

HTC 10 urmeaza sa fie prezentat de catre compania HTC pe data de 12 aprilie, lansarea putand avea loc 3 zile mai tarziu, daca zvonurile aparute zilele acestea se vor dovedi a fi adevarate.

carcasa HTC 10

carcasa HTC 10 1

carcasa HTC 10 4

carcasa HTC 10 3

carcasa HTC 10 2

6 COMENTARII