Apple a deschis un Apple Store de “noua generatie” in SUA

In cursul weekend-ului trecut compania Apple a deschis primul Apple Store de noua generatie din SUA, magazinul fiind creat in baza indrumarii lui Jony Ive si a noilor sale idei privind modul in care ar trebui sa arate locatiile din care oamenii cumpara produsele Apple.

Cea mai mare schimbare facuta fata de vechile magazine este montarea unui ecran cu diagonala de 11.2 metri pe unul dintre peretii noului Apple Store, acolo fiind afisate reclame pentru produse, el avand un cost estimat de aproximativ 1.5 milioane de dolari.

Apple a regandit modul de prezentare a produselor cu schimbarea luminii care este aplicata asupra acestora, dar si in intregul magazin, totul fiind gandit pentru a creea ideea de spatiu intr-o locatie care oricum este suficient de mare pentru a nu fi aglomerata de clienti.

Jony Ive si Angela Ahrendts colaboreaza de aproximativ un an de zile pentru a crea design-uri noi pentru Apple Store-urile companiei Apple, iar ceea ce vedem astazi este doar unul dintre cele care urmeaza sa fie deschise de catre americani in intreaga lume in urmatorii ani.

Deci, ce parere aveti despre noua imagine a magazinelor Apple ?

Apple Store noua generatie

Apple Store noua generatie 1

Apple Store noua generatie 2

Apple Store noua generatie 3

Apple Store noua generatie 4

Apple Store noua generatie 5