Prima Pagina iPad Mini Iata cat dureaza topirea unei tablete iPad Mini

Iata cat dureaza topirea unei tablete iPad Mini

Un canal YouTube lansat de nu foarte multa vreme isi propune sa topeasca diverse obiecte pe care le utilizam in viata de zi cu zi, iar printre cele topite pana acum regasim si o tableta iPad Mini a celor de la Apple, ea fiind extrem de rapid topita din cauza temperaturii mari.

Pentru a putea topi tableta celor de la Apple, cei din spatele canalului YouTube au creat o mini-turnatorie in care tableta a fost asezata deasupra unui foc incins, iar dupa nu foarte mult timp produsul celor de la Apple nu mai putea fi recunoscut.

Aceasta metoda de a distruge obiecte din lumea reala se alatura unei multitudini de alte metode de a transforma obiecte utile si frumoase in lichide sau bucati de metal.

Melting an iPad mini? Sure, why not. We’ve seen plenty of videos melting an iPhone, iPhone 6, iPhone 6s etc. We have not seen many videos of people melting an iPad. So we thought we would give it a try and see what happens. Incase you read the description instead of watching the video here’s a quick summary: iPad destruction was a success.

 • Srb Srb

  Meanwhile foxconn a cumparat sharp

 • Srb Srb

  Degeaba , tot testele cu lava sunt mai impunatoare

 • dumi

  Nu cred ca intereseaza pe cineva cat dureaza topirea unei tablete,astfel de post-uri sunt inutile

 • terrymada

  Inutile asemenea activitati, nu au niciun rezultat pozitiv, nu demonstreaza nimic nou. Pur si simplu cele mai idioate teste ever

 • tom’s iphone

  Sunt curios cat dureaz─â topirea unei tableta Samsung…

 • Viorel Predatorul

  Avand in vedere ca au aproape aceleasi componente, probabil ca si tableta Samsung s-ar topi in aproape acelasi inteval de timp.