iPhone SE are o baterie mai mare decat iPhone 5S

Primele unitati ale iPhone SE au fost livrate astazi clientilor Apple din intreaga lume, dar si unor service-uri specializate pe repararea de iDevice-uri, iar multumita lor aflam si un detaliu foarte important cu privire la bateria iPhone SE.

Acum cateva saptamani v-am spus ca iPhone SE are autonomie mai buna decat iPhone 5S, iar concluzia simpla era ca noul chip A9 administreaza atat de eficient energia bateriei incat ofera mai mult timp de utilizare pentru posesorii noului produs.

Dezasamblarea iPhone SE a dezvaluit faptul ca in interiorul noului smartphone compania Apple a implementat o baterie de 1624 mAh in locul celei de 1560 mAh, diferenta de 64 mAh fiind foarte mica, insa probabil conteaza intr-un fel sau altul avand in vedere autonomia mai mare.

iPhone 6S are o baterie de 1715 mAh, deci diferenta dintre cele doua terminale este mica, insa iPhone SE are autonomie mai buna si decat acest smartphone al companiei Apple, ecranul mai mic facand cel mai probabil diferenta intre timpii de utilizare.

baterie iPhone SE iPhone 5S