Cele mai bune farse de 1 aprilie in lumea IT

1 aprilie este o ocazie foarte buna pentru multe companii IT sa glumeasca cu utilizatorii care le cumpara produsele sau le folosesc serviciile, iar astazi doar Apple s-a abtinut de la a scoate o gluma care sa starneasca hohote de ras in randul angajatilor sau a utilizatorilor.

Google a facut multiple glume astazi, insa prima dintre ele se numeste Google Express si prezinta un mod revolutionar de a face livrari de colete.

duolingo perna invata limbi straine

Cea de-a doua farsa vine de la duolingo, compania din spatele unei populare aplicatii care ajuta utilizatorii sa invete limbi straine a promovat astazi o perna care face toata aceasta procedura extrem de simpla in timpul somnului.

haine H&M Mark Zuckerberg

Cei de la H&M s-au gandit sa profite de popularitatea lui Mark Zuckerberg pentru a anunta o linie complet noua de haine create de catre celebrul co-fondator al Facebook.

De 1 aprilie cei de la Sony promoveaza noul film Ghostbusters printr-un dispozitiv virtual care ar trebui sa fie capabil sa captureze fantome.

Samsung incearca sa pacaleasca utilizatorii cu lansarea Galaxy S8.

De la Moshi avem SpatiaFlight, o boxa externa zburatoare care este capabila sa tina pasul cu utilizatorii indiferent unde calatoresc acestia.

T-Mobile SUA s-a gandit ca de 1 aprilie ar putea prezenta viziunea sa cu privire la modul in care poate fi vizualizat continutul multimedia oriunde.

De la Google avem Cardboard Plastic, cea mai buna experienta de realitate virtuala inventata vreodata.

Google mic drop

La final avem o idee nu foarte inteligenta a Google, compania americana inlocuind butonul Send + Archive din GMail cu unul Send + Mic Drop, iar utilizatorii care au primit email-uri trimise in acest mod au primit si GIF-ul de mai sus.

Foarte multa lume a fost nemultumita de includerea sa in email-urile trimise catre clienti sau sefi, asa ca GOogle a renuntat la el la doar cateva ore dupa implementare.