Farsele de 1 aprilie incep cu Google

Farsele de 1 aprilie incep astazi cu compania Google, care a publicat clipul video de mai jos in care promoveaza GNOME, un produs ideal pentru curtile oamenilor. Vorbim despre o parodie facuta pentru Google Home, un produs pe care Google l-a gandit ca un competitor pentru Amazon Alexa si care acum are parte de promovare intensa peste tot.

Spre deosebire de Google Home, farsa de 1 aprilie cu GNOME prezinta un asistent pentru case care este in realitate pregatit pentru a face fata oricarei provocari in gradina. “Imbracat” ca un pitic in aceasta farsa de 1 aprilie, GNOME al celor de la Google este pregatit sa dea sfaturi, sa controleze unele obiecte din gradina, dar sa si sa se distreze pe seama proprietarilor.

Separat de GNOME, ca farsa de 1 aprilie compania Google ironizeaza inclusiv realitatea virtuala printr-un clip video in care prezinta angajatii sai numiti Haptic Helpers. In aceasta farsa de 1 aprilie, cei de la Google prezinta cel mai simplu mod de a rezolva problemele castilor de realitate virtuala care nu ne ajuta sa gustam, sa simtim si sa gustam lucrurile pe care le vedem.

Haptic Helpers au fost adusi in ajutorul oamenilor care folosesc realitatea virtuala pentru a rezolva aceasta problema, dar numai intr-o farsa de 1 aprilie. Cei de la Google au totusi o idee foarte buna si poate ca in viitor vom avea un asistent uman care sa ne imbunatateasca experienta de a utiliza realitatea virtuala, dar nu doar ca si farsa de 1 aprilie.