CHOMP este aplicatia gratuita a saptamanii in App Store

Apple a anuntat cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store in cursul zilei de ieri, cei din Cupertino promovand un titlu grozav pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor din lumea intreaga.

CHOMP by Christoph Niemann – funny video stories for kids este aplicatia aleasa de catre compania Apple pentru a fi oferita gratuit posesorilor de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, iar din imaginea de mai jos veti intelege o parte din functionalitatea sa.

Aplicatia CHOMP combina animatii desenate pe hartie de catre graficieni iscusiti cu continut video in timp real pentru a crea caricaturi ale utilizatorilor ce ii pun intr-o gama extrem de variata de roluri comice de la pianisti iscusiti pana la dirijori energici sau un caine iubitor.

‘CHOMP’ combines playful, humorous, and lovingly hand-drawn animations with live video, enabling children and adults alike to slip into a variety of comical roles. From a virtuous pianist, to a spaghetti-slurping dog, or a living cuckoo-clock, anything is possible! What makes this App so inspiring and special is that children participate using their own faces, mimicry, and song, allowing their creativity to run free.

Conform dezvoltatorilor CHOMP, toate animatiile pe care utilizatorii le au la dispozitie pot fi modificate sau combinate, astfel ca doar imaginatia celor care folosesc aplicatia este limita in distractia care poate fi oferita de catre ea pe iDevice-uri.

Aplicatia CHOMP are peste 50 de scene disponibile cu o gama extrem de variata de animatii si este lipsita de reclame sau in-app purchase-uri, orice sesiune de utilizare putand fi inregistrata pentru a fi redata in viitor la dorintele utilizatorilor.

  • Hand drawn animations made with love and care.
  • Over 50 hand-drawn scenes with countless funny animations.
  • Fun for all ages.
  • No language knowledge needed. The app is text-free.
  • No in-app purchases, invasive advertising, or data mining.
  • Record play sessions with integrated video recording.
  • Children can swipe left and right to change animations. Tap the screen to see the fun.
  • Grownups can open the camera menu in the bottom left to record videos. Tap to microphone icon to enable sound recording, use the large center button to start and stop video recording.
  • Please enable camera permissions when prompted.

CHOMP by Christoph Niemann – funny video stories for kids este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, in urmatoarea saptamana din App Store.

CHOMP aplicatia gratuita

Articolul precedentApple Campus 2 este prezentat intr-un nou video extins
Articolul următorWallpaper pentru iPhone, iPod si iPad – 01.04.2016
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.