Apple Campus 2 este prezentat intr-un nou video extins

Un nou clip video publicat in cursul noptii trecute pe internet ne arata cat de mult a progresat constructia Apple Campus 2 pana in momentul de fata, noul sediu al companiei Apple fiind programat pentru deschidere la inceputul anului viitor, daca totul se fa desfasura conform planului initial.

In clipul video de mai jos veti vedea o imagine de ansamblu asupra constructiei din Cupertino, drona folosita pentru filmare apropiindu-se de cladirile in care se va desfasura cercetarea si dezvoltarea de produse noi, dar si intrarea in noul amfiteatru in care vor fi organizate viitoarele conferinte.

Mai mult decat atat, clipul video ne arata si munca de montare a unora dintre imensele panouri de sticla care vor inconjura multe cladiri, progresul facut in construirea centrului de fitness, a parcarii si a zonei in care urmeaza sa fie amplasate panourile solare ce vor oferi energie.

In conferinta pentru prezentarea iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch Tim Cook a afirmat ca aceea este cel mai probabil ultima organizata in campusul din Cupertino deoarece din 2017 totul va fi multat in Apple Campus 2.