iOS 9.3.1 jailbreak va fi lansat, dar cu unele probleme

Dimineata v-am pacalit cu lansarea GucciRa1n iOS 9.3.1 jailbreak, insa pacaleala a fost doar pe jumatate doarece desi solutia nu a fost lansata, ea este totusi pregatita pentru lansare si urmeaza sa fie disponibila pentru toata lumea in zilele urmatoare, fara ca o data oficiala a sa fie anuntata.

Hackerul care o dezvolta este cunoscut sub pseudonimul de enMTW, iar in cursul serii trecute el a anuntat ca saurik refuza sa il ajute sa implementeze Cydia in pachetul sau care instaleaza jailbreak pe iPhone, iPad si iPod Touch-urile care ruleaza iOS 9.2.1 – iOS 9.3.1.

De ce nu doreste saurik sa ajute la dezvoltarea solutiei de iOS 9.3.1 jailbreak nu stie nimeni, insa aceasta nu este prima oara cand creatorul Cydia refuza sa-si ofere ajutorul intr-o situatie de acest gen, dar din pacate utilizatorii sunt cei care in final sunt cei mai afectati de problema.

Pus in fata unei situatii in care nu poate oferi Cydia impreuna cu un pachet de jailbreak pentru iOS 9.3.1, hackerul enMTW ia in considerare una dintre cele 4 optiuni pe care le aveti listate mai jos.

  • Option 1: “Release a Jailbreak that has shh mobile terminal bundled.”
  • Option 2: “Release a jailbreak that does nothing; no ssh, no terminal, but for developer to develop with it. So I disclose a technical method to load ssh and front here you’re on you’re own. “
  • Option 3: “Use broker to reach out to china: bugs are transmitted to china and magically, out a nowhere a jailbreak comes. This removes me from the equation and restores saurik’s ability to work with.. It also frees me from having to work with the jailbreak community. “
  • Option 4: Saurik comes to him and they work together finally (unlikely).

Practic vorbim despre: lansarea iOS 9.3.1 jailbreak cu SSH si mobile terminal, lansarea fara absolut nimic altceva decat metoda de a instala SSH, vanzarea exploit-urilor catre China pentru ca saurik sa primeasca bani si sa ofere Cydia, sau asteptarea ca saurik sa isi ofere gratuit ajutorul.

Ce se va intampla in final nu stie nimeni, insa va voi tine la curent cu toate noutatile.