iOS 9.3 vs iOS 9.3.1 – comparatia performantelor (Video)

iOS 9.3 si iOS 9.3.1 au fost lansate la o saptamana si jumatate unul de celalalt deoarece Apple a oferit prima versiune cu doua probleme extrem de mari care au suparat milioane de utilizatori din lumea intreaga, cea de-a doua aducand lucrurile la un oarecare normal.

Avand in vedere ca iOS 9.3.1 a fost lansat de catre compania Apple pentru a rezolva o problema foarte grava care impiedica accesarea de link-uri web prin browserul Safari, nimeni nu s-a intrebat intr-un moment sau altul daca si performantele au fost imbunatatite.

In clipul video de mai jos aveti o comparatie intre performantele iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S si iPhone 6 in iOS 9.3 si iOS 9.3.1, iar diferentele dintre rapiditatea cu care functioneaza cele doua versiuni ale sistemului de operare sunt foarte mici spre nule in teste.

Exista posibilitatea ca Apple sa imbunatateasca suplimentar performantele iDevice-urilor sale in viitoare versiuni ale sistemului de operare iOS, insa ramane de vazut cat de rapide mai poate face produsele.