iPhone SE – primul test de rezistenta (Video)

Daca tot am vazut un test in care ni se arata cat de rezistent la apa este iPhone SE, de ce sa nu vedem si un test de rezistenta facut folosind un cutit si un ciocan, smartphone-ul celor de la Apple fiind complet distrus cu obiecte ce se gasesc in casa oricui.

Testul folosind cutitul a dezvaluit faptul ca ecranul nu se zgarie foarte usor, daca acel geam al camerei se sparge foarte repede, vopseaua de pe marginile laterale sarind la fel de usor precum se intampla in cazul terminalului iPhone 5 lansat in 2012 de catre Apple.

In cazul ciocanului, nimic nu poate rezista unei lovituri puternice, asa ca terminalul iPhone SE din clip a fost intr-un final distrus, insa loviturile de la distanta mica nu s-au dovedit a fi chiar atat de distrugatoare, lucru care era in final de asteptat.

Acestea fiind spuse, exista posibilitatea ca in curand sa vedem utilizatori care se plang de faptul ca vopseaua de pe marginile laterale ale carcasei iPhone SE incepe sa dispara si asa ne vom aminti de 2012 si de faptul ca probabil Apple nu a invatat nimic din acea problema.