Prima Pagina iPhone iPhone SE – primul test de rezistenta (Video)

iPhone SE – primul test de rezistenta (Video)

Daca tot am vazut un test in care ni se arata cat de rezistent la apa este iPhone SE, de ce sa nu vedem si un test de rezistenta facut folosind un cutit si un ciocan, smartphone-ul celor de la Apple fiind complet distrus cu obiecte ce se gasesc in casa oricui.

Testul folosind cutitul a dezvaluit faptul ca ecranul nu se zgarie foarte usor, daca acel geam al camerei se sparge foarte repede, vopseaua de pe marginile laterale sarind la fel de usor precum se intampla in cazul terminalului iPhone 5 lansat in 2012 de catre Apple.

In cazul ciocanului, nimic nu poate rezista unei lovituri puternice, asa ca terminalul iPhone SE din clip a fost intr-un final distrus, insa loviturile de la distanta mica nu s-au dovedit a fi chiar atat de distrugatoare, lucru care era in final de asteptat.

Acestea fiind spuse, exista posibilitatea ca in curand sa vedem utilizatori care se plang de faptul ca vopseaua de pe marginile laterale ale carcasei iPhone SE incepe sa dispara si asa ne vom aminti de 2012 si de faptul ca probabil Apple nu a invatat nimic din acea problema.

 • disqus_DPH51pchVl

  Te doare inima cand vezi ce fac, desi ulterior castiga multi bani din prostiile astea

 • alex22

  Tot ce am remarcat din acest video este ca tipul e…stangaci

 • KTA

  Bai plina lumea de handicapati❗️
  👹👹👹

 • bacelliviu

  Cele mai mari prostii sunt testele astea nu demonstreaza nimic. Sami Zica frumos o valoare de forta , o valoare de rezistenta . Sa compare cu ceva zilnic ce deja stim , eu cr dzeu am aflat din video asta , daca ii dau ciocane cu putere si insist cu un cutit la camera il voi sparge.drept

 • Alin

  De ce plm mi-ai șters comentariu