iPhone SE – iata cat de mult rezista sub apa

Va spuneam ieri ca iPhone SE beneficiaza de protectie suplimentara impotriva contactului cu apa fata de iPhone 5S, insa nu vorbim despre acelasi tip de protectie oferita de catre compania Apple pentru iPhone 6S, iar acest lucru este relevat usor de clipul video de mai jos.

iPhone 5S, iPhone SE si iPhone 6S sunt plasate intr-un recipient si sunt acoperite complet cu lichid, iar primul terminal cedeaza primul dupa doar 6 minute de la introducerea in apa, lucru care era foarte usor de inteles avand in vedere ca nu este protejat.

iPhone SE pe de alta parte rezista nu mai putin de 20 de minute, deci de aproape 4 ori mai mult, sub apa si intr-un final se inchide, iar asta pentru ca Apple nu a implementat pentru el acelasi nivel de protectie oferit pentru terminalul iPhone 6S.

iPhone 6S a continuat sa functioneze chiar si dupa 30 de minute petrecute sub apa, insa probabil si-ar fi atins limita in doar cateva minute deoarece el nu este 100% protejat impotriva contactului cu apa, deci nu este recomandabil sa-l testati in acest mod.

Voi ce parere aveti despre aceasta noua realizare a Apple ?