Primul ventilator conectat la iPhone

Compania Dyson a lansat recent produsul “Pure Link cool”, un ventilator care arata si functioneaza in mod similar cu linia anterioara a companiei de dispozitive de control a aerului personal oscilant high-end, dar acum are un bonus suplimentar de curatare a aerului intr-o casa. Datorita filtrului HEPA, Pure Link cool promite eliminarea de 99,97% din particule minuscule 0,3 microni, poluanti, astfel polenul, bacteriile, mucegai, azbest, mirosuri, fum de tutun si chiar si praful de carbune, toate pot fi indepartate cu succes.

De asemenea, a integrat o aplicatie smartphone, Dyson Link, in noul Pure fan Link cool, fiind primul model a unui ventilator care va fi controlat printr-o aplicatie. Utilizatorii vor putea astfel sa monitorizeze atat calitatea aerului din interior, cat si din exterior, si chiar sa seteze dispozitivul conectat pentru a curata automat o camera.

Company founder James Dyson said: “We think it is polluted outside of our homes, but the air inside can be far worse. Dyson engineers focused on developing a purifier that automatically removes ultrafine allergens, odours and pollutants from the indoor air, feeding real time air quality data back to you.

Dincolo de monitorizare a calitatii aerului, aplicatia ofera utilizatorilor o grozavie de functionalitati de baza de control de la distanta la Pure Link, incluzand: un sistem de planificare, sistem pornire / oprire de control, gradele de temperatura si umiditate, precum si o istorie completa a calitatii nivelurile de aer dintr-o camera. Acesta poate oferi, de asemenea utilizatorilor un memento actualizat al vietii filtrului in interiorul Pur Link cool, astfel incat acesta sa poata fi avertizat inainte de timp, atunci cand trebuie sa fie schimbat.

O alta caracteristica a Pure Link, ar fi  “mod de noapte”, care deregleaza nivelul de zgomot /sonor al ventilatorului si estompeaza pe ecran, pentru utilizatorii care doresc sa pastreze caracteristicile sale in timpul noptii ore.

Gama de dispozitive conectate Dyson este limitata la sistemul Pure Link cool, dar compania spera sa continue sa extinda aceste caracteristici de conectivitate la smartphone prin aplicatii si la alte produse, in viitor.

Cei interesați pot achizitiona Dyson Pure Turn Cool Link pentru $ 499,99 de pe site-ul companiei, fie albastru sau alb. Aplicatia putand fi descarcata gratuit din Appstore.

5 COMENTARII

  1. Da-l in foc de ventilator. 500 de dolari bucata? In banii astia imi iau aer conditionat/aeroterma samsung ce poate fi deasemenea controlata cu iphone

  2. Eu zic ca sunteti toti nebuni da-ti-va-n sange. Pai bai nebunilor, vagabontilor praduitorilor, Srb Srb e un fel de apple la orice!

  3. Nici poveste, EMP83. Are dreptate Mihai. Fondatorul Dyson are ceva din Steve in el… (Probabil extraordinara capacitate de a fi un vizionar)
    Eu am un aspirator (nava spatiala) de la ei pe care-l consider minunat, mult peste orice alt aspirator conventional. M-am jucat si cu ventilatoarele lor (zici ca sunt motoare de avioane- dealtfel imprumuta multe din avionica) si sunt de-a dreptul bestiale. Intr-adevar, scumpe.. Dar calitatea este top. Deci, un fel de Apple 🙂