OneBust – Joc de zaruri simplu si interactiv

 OneBust este un joc de zaruri simplu, interactiv si distractiv, conceput special pentru iubitorii de jocurile cu zaruri. Jocul este cumva diferit fata de celelalte de acest gen pentru ca recompenseaza norocul dar penalizeaza lacomia.

Regulile jocului sunt simple, dupa cum ati intuit, trebuie sa arunci zarul pentru a incepe jocul si daca te simti norocos, continui sa joci. Sunt 5 runde pentru a acumula cat mai multe puncte iar toate cifrele aruncate se aduna. Poti bloca punctele acumulate pentru a fiecare runda pentru a nu fi penalizat – atunci cand arunci 1 de exemplu. In situatia asta, punctajul pentru acea runda este zero, si incepi urmatoare runda. Daca dai de doua ori la rand 1, totalul punctelor devine zero.

Exista un mod, ” re-roll “, adica o aruncare noua, in fiecare joc, pus la dispozitiv pentru a anula aruncarea anterioara. Jocul are 5 runde si cel mai bun scor al zilei este inscris intr-un campionat in care concurezi impotriva jucatorilor din intreaga lume.

OneBust is a super-simple frustratingly-fun dice game that rewards luck and penalizes greed.

Roll the die to begin playing, and if you’re feeling lucky, keep rolling! You have 5 rounds to accumulate as many points as possible.

Your best game score of each day is entered into our Daily Championship where you compete against players from around the world.

Jocul este disponibil GRATUIT in Appstore.