Samsung vrea sa lanseze o tableta pliabila in 2017

Compania Samsung continua sa aiba vise mari in ceea ce priveste lumea terminalelor mobile, asa ca pentru 2017 coreenii pregatesc un dispozitiv care ar putea uimi foarte multa lume, mai exact o tableta pliabila care se transforma intr-un smartphone.

Conform unor informatii furnizate de catre o publicatie asiatica, Samsung ar intentiona sa dezvolte o tableta cu ecran de 7 inch care s-ar plia intr-un smartphone cu ecran de 5 inch, iar de aici incolo ne putem uita la conceptul lansat de catre coreeni in cursul anului 2014.

Cei de la Samsung intentioneaza sa initieze productia de ecrane pliabile la sfarsitul acestui an, deci pana in 2017 ar avea suficiente ecrane disponibile pentru a crea produsul dorit, insa e greu de spus cata utilitate ar putea avea un asemenea terminal mobil.

Desigur ca oricine ar vrea sa aiba posibilitatea de a transforma un smartphone intr-o tableta si inversa, insa pana acum prodisele hibrid nu s-au dovedit a fi chiar atat de grozave din niciun punct de vedere, cele lansate in trecut disparand rapid de pe piata.

Industries are expecting that Foldable Smartphones will create new momentum in Smartphone markets that are somewhat slowing down. Just like how a large cellphone like a size of a brick has become smaller and how normal flip-phone has become a Smartphone, industries are expecting that Foldable Smartphone will create new innovation in Smartphone markets. It is heard that Samsung Electronics has been preparing for Foldable Smartphones since 3 years ago because it knew that Smartphone markets were slowing down.

Voi ce parere aveti despre aceasta ideea a celor de la Samsung si cat succes credeti ca ar putea avea cu ea?