Primele teste de performanta pentru iPhone SE si iPhone 6S

iPhone SE a ajuns de ieri in mainile foarte multor utilizatori de iDevice-uri, asa ca pe intenret au inceput sa apara si o multitudine de teste de performanta in care ni se arata cat de bine se descurca smartphone-ul Apple cu hardware-ul iPhone 6S.

Conform testului de mai jos, iPhone SE este la fel de rapid precum iPhone 6S si iPhone 6S Plus, iPhone 6 ramanand cu mult in urma celor trei terminale, insa acest lucru este perfect normal avand in vedere diferenta mare in puterea de procesare a terminalelor.

Comparand iPhone SE cu iPhone 6S Plus, vorbim despre o diferenta foarte mare in rezolutia celor doua terminale, 1334 x 750 pixeli vs 1920 x 1080 pixeli, iar daca multi ar fi crezut ca noul smartphone ar trebui sa fie mai rapid, ei bine rezultatele indica altceva.

Apple ii ofera smartphone-ului iPhone SE rezultate la fel de bune precum cele ale terminalelor lansate in toamna anului trecut, insa nu peste acestea deoarece ar risca sa convinga utilizatorii sa nu le cumpere pe cele mai scumpe in favoarea celui mai ieftin.

iPhone SE este un smartphone foarte rapid, probabil cel mai rapid smartphone cu ecran de 4 inch, iar pentru a-l ajunge din urma competitorii Apple vor fi nevoiti sa lanseze produse mici cu hardware foarte puternic, lucru care probabil se va intampla.

iPhone SE performante comparatie