iPhone SE – primele drop tests ne arata cat de rezistent este

Rezistenta iPhone SE la impact a fost testata in primele drop tests si cu ajutorul lor aflam cat de bine trebuie sa protejam noul smartphone al companiei Apple pentru a evita vizitele in service in vedere inlocuirii unui ecran sau a altor componente fragile.

Dupa cum veti vedea in toate testele, iPhone SE este la fel de rezistent precum iPhone 5S la impact, astfel ca ecranul se va crapa complet daca scapam terminalele cu ecranul in jos de la o distanta mare, insa acest lucru este valabil in cazul tuturor iPhone-urilor.

Carcasa este mult mai rezistenta decat pare, ea supravietuind aproape oricarui tip de impact, insa marginile superioara/inferioara se pot detasa de componenta centrala a carcasei in cazul unui impact de la o distanta mai mare de sol, totul fiind normal pentru un iPhone cu un design vechi de 3 ani.

Acestea fiind spuse, ar fi ideal sa folositi o folie si o carcasa pentru a proteja iPhone SE suplimentar in cazul unui impact accidental cu o suprafata dura, insa terminalul este destul de rezistent si in majoritatea situatiilor ar trebui sa scape nevatamat.