Prima Pagina iPhone iPhone SE – primele drop tests ne arata cat de rezistent este

iPhone SE – primele drop tests ne arata cat de rezistent este

Rezistenta iPhone SE la impact a fost testata in primele drop tests si cu ajutorul lor aflam cat de bine trebuie sa protejam noul smartphone al companiei Apple pentru a evita vizitele in service in vedere inlocuirii unui ecran sau a altor componente fragile.

Dupa cum veti vedea in toate testele, iPhone SE este la fel de rezistent precum iPhone 5S la impact, astfel ca ecranul se va crapa complet daca scapam terminalele cu ecranul in jos de la o distanta mare, insa acest lucru este valabil in cazul tuturor iPhone-urilor.

Carcasa este mult mai rezistenta decat pare, ea supravietuind aproape oricarui tip de impact, insa marginile superioara/inferioara se pot detasa de componenta centrala a carcasei in cazul unui impact de la o distanta mai mare de sol, totul fiind normal pentru un iPhone cu un design vechi de 3 ani.

Acestea fiind spuse, ar fi ideal sa folositi o folie si o carcasa pentru a proteja iPhone SE suplimentar in cazul unui impact accidental cu o suprafata dura, insa terminalul este destul de rezistent si in majoritatea situatiilor ar trebui sa scape nevatamat.

 • Adrian F

  @zaone apropo de foliie știi cumva un magazin online unde găsesc folie de sticla buna (scapi pe jos accidental sa nu se spargă ecranul telefonului ) iphone 6s silver

 • Srb Srb

  aliensurface ro

 • Adrian F

  Mersi nu știu ce sa zic nu prea am auzit multe lucrui bune de ei in ultima perioada sunt un pic cam sceptic. O sa ma uit pe site sa văd ce mai au

 • Cosmin

  e bataie de joc 69 lei o amarata de folie pe aliensurface … amazon, dx com, gearbest com … si cauti tempered glass iphone 6 … gasesti la 4-5 euro folii de sticla, poate si mai ieftin !!

 • Adrian F

  Din ce am văzut nu prea este ok se dezlipește ramân urme după si cel mai rău este ca pe modelul alb/silver am înțeles ca se vede gălbui. Concluzia cam scump pentru ceea ce oferă (măcar dacă erau grozave la prețul acela sa merite ) motiv pentru care o sa aleg altceva

 • John McClane

  Exista vreun test in care l-au lovit cu barosu’? Ala ar fi cel mai concludent. F*****g morons!

 • Cosmin

  Transportul e gratuit de pe siteurile chinezesti indiferent de valoarea comenzii … si da vin mai greu comenzile !! iti recomand amazon !!

 • Adrian F

  Amazon de sau uk ?

 • Adrian F

  Un site de la noi era mai bun dacă a găsit/cumpărat cineva ii rog sa răspundă

 • Cosmin

  Sau fr … Depinde unde gasesti … Eu folosesc amazon fr, dar sunt in franta si e mai usor !! Nu stiu cum e cu livrarea in Romania !!