Google te ajuta sa inveti sunetele produse de catre animale

Pentru a atrage si mai multi copii spre motorul sau de cautare, compania Google a implementat pentru utilizatori un nou sistem care este capabil sa redea sunetele produse de catre animale, totul in functie de cautarile facute de catre persoane.

Mai exact, daca efectuati o cautare de genul What does the dog say, atunci Google va afisa intre primele rezultate si un sunet care poate fi accesat prin apasarea butonului ce seamana cu un difuzor, utilizatorul auzind mai apoi latratul unui caine.

Cautarea poate fi diversificata pentru orice fel de tipuri de animale domestice si unele salbatice, copiii putand invata foarte rapid ce sunete produc animalele din jurul lor, sau animalele pe care le vad doar la televizor sau la gradina zoologica.

Deocamdata Google a inclus doar 19 sunete de animale in cautarile afisate in Google Search, insa compania intentioneaza ca pe viitor sa extinda functionalitatea cu includerea altor sunete astfel incat majoritatea animalelor populare sa fie reprezentate.

Acest sistem este deocamdata disponibil numai pentru cautarile facute de pe calculatoare si eventual tablete, cele facute de pe smartphone-uri neavandu-l integrat.

sunete google

1 COMENTARIU