iPhone SE vs iPhone 6S – cat de rapid este Touch ID ?

In toamna anului trecut iPhone 6S a fost lansat cu un Touch ID de noua generatie, deblocarea fiind mult mai rapida, recunoasterea amprentelor fiind mult mai exacta si atunci am ramas surprins de schimbarea facuta de catre Apple.

iPhone SE are acelasi Touch ID precum iPhone 5S si multa lume nu a fost multumita de acest lucru, insa daca va intrebati cat de rapid este cititorul de amprente in comparatie cu cel al iPhone 6S, ei bine clipul video de mai jos ar trebui sa fie cat se poate de sugestiv.

Spre uimirea mea, iPhone SE se deblocheaza la fel de repede precum iPhone 6S atunci cand se incearca deblocarea folosind Touch ID, iar asta in conditiile in care diferenta dintre noul smartphone si iPhone 5S este mica atunci cand vine vorba despre deblocare.

Acestea sunt doar primele teste aparute pe internet si daca voi reusi sa intru in posesia unui iPhone SE pentru un review, atunci voi face si eu altele separate, insa intre timp sunt impresionat de modul in care functioneaza Touch ID pe noul smartphone.