HP lanseaza un ultrabook mai subtire decat MacBook

HP se pregateste sa lanseze un nou ultrabook care ar trebui sa fie mai subtire decat MacBook 12 inch lansat de catre compania Apple anul trecut, CEO-ul companiei afirmand ca produsul este unul inovator si ca HP va fura coroana inovatiei de la compania Apple anul acesta.

Cu o grosime de aproximativ 12mm, noul ultrabook al celor de la HP ar trebui sa intre in categoria premium de laptop-uri, asa cum isi doreste CEO-ul HP, el afirmand ca produsele companiei sale ar trebui privite de catre consumatori la fel de bine precum cele ale companiei Apple.

Rivalitatea dintre Apple si HP pe piata ultrabook-urilor si a laptop-urilor este foarte mare, ambele companii incercand sa atraga consumatori noi cu produse frumoase, usoare, performante si care ofera o autonomie buna, Apple reusind sa-si creasca anual vanzarile.

HP pe de alta parte nu este intr-o pozitie foarte buna momentan, compania anuntand o scadere in incasari la sfarsitul lunii ianuarie, semn ca are nevoie de un produs cu adevarat inovator pentru a iesi in evidenta intr-o piata extrem de aglomerata momentan.

For years, Apple has been seen as the innovator and the driver of innovation. P is really taking over that mantle. Chief Executive Dion Weisler has made it clear he is determined to burnish the company’s reputation as a trendsetter in style and technology—attributes long associated with Apple Inc.

2 COMENTARII