HP lanseaza un ultrabook mai subtire decat MacBook

2

HP se pregateste sa lanseze un nou ultrabook care ar trebui sa fie mai subtire decat MacBook 12 inch lansat de catre compania Apple anul trecut, CEO-ul companiei afirmand ca produsul este unul inovator si ca HP va fura coroana inovatiei de la compania Apple anul acesta.

Cu o grosime de aproximativ 12mm, noul ultrabook al celor de la HP ar trebui sa intre in categoria premium de laptop-uri, asa cum isi doreste CEO-ul HP, el afirmand ca produsele companiei sale ar trebui privite de catre consumatori la fel de bine precum cele ale companiei Apple.

Rivalitatea dintre Apple si HP pe piata ultrabook-urilor si a laptop-urilor este foarte mare, ambele companii incercand sa atraga consumatori noi cu produse frumoase, usoare, performante si care ofera o autonomie buna, Apple reusind sa-si creasca anual vanzarile.

HP pe de alta parte nu este intr-o pozitie foarte buna momentan, compania anuntand o scadere in incasari la sfarsitul lunii ianuarie, semn ca are nevoie de un produs cu adevarat inovator pentru a iesi in evidenta intr-o piata extrem de aglomerata momentan.

For years, Apple has been seen as the innovator and the driver of innovation. P is really taking over that mantle. Chief Executive Dion Weisler has made it clear he is determined to burnish the company’s reputation as a trendsetter in style and technology—attributes long associated with Apple Inc.