Prima Pagina iPhone 7 Plus iPhone 7 Plus va avea camera dubla, iPhone 7 va avea una...

iPhone 7 Plus va avea camera dubla, iPhone 7 va avea una normala

iPhone 7 Plus va avea camera dubla anul acesta, compania Apple parand sa fie pregatita sa ofere o asemenea componenta doar in smartphone-ul cu ecran de 5.5 inch, asta in timp ce versiunea cu ecran de 4.7 inch ar urma sa beneficieze doar de o camera normala.

Aceasta nu este prima oara cand un zvon de acest gen este raportat de catre un analist, insa repetarea sa incepe sa-i acorde tot mai multa credibilitate si se pare ca Apple va dori intr-un final sa diferentieze smartphone-urile de top pe care intentioneaza sa le ofere anul acesta.

Avand in vedere ca multipli producatori de smartphone-uri vor lansa terminale cu ecrane de 5.5 inch anul acesta, compania Apple pare sa urmeze trend-ul, insa va oferi componenta in modelul care inregistreaza vanzari mult mai mici decat cel de baza.

Cred ca aceasta noua camera dubla pregatita pentru iPhone 7 Plus nu poate fi produsa in cantitatile necesare pentru a sustine vanzarile iPhone 7, asa ca Apple o ofera initial doar pentru unul dintre modelele de top, iar pe masura ce procesul de productie este perfectionat se va face probabil trecerea si la modelul principal.

New iPhone shipments to be capped by similar form factor as iPhone 6s & 6s Plus; top hardware upgrade is dual-camera (5.5-inch model only), though many competing models with dual-camera will launch soon, joining others already on the market; first impressions could underwhelm.

Am vazut o multitudine de concepte in care un iPhone 7 sau iPhone 7 Plus cu camera dubla erau/erau prezentat/e, iar desi din punct de vedere al design-ului nu vorbim despre ceva care sa arate grozav, functionalitatea conteaza poate chiar mai mult.

Anual compania Apple a oferit in modelele Plus functii mai bune pentru camera, insa cu iPhone 7 Plus va delimita si mai clar cele doua versiuni ale smartphone-urilor de top, iar daca totul este adevarat sau nu vom afla in lunile urmatoare.

 • Marius Sebastian

  Cred ca astea sunt facute doar ca sa dezinformeze lumea. Fie ca sunt spuse de analisti, vanzatori chinezi de huse, etc.

 • disqus_DPH51pchVl

  Insa incepand cu acest an vor oferi OIS si pe modelul de 4,7′

 • Eu.G

  Va da clasa tuturor rivalilor

 • gabi

  Nu stiu cata lume il va cumpara daca va arata aproape la fel ca generația iphone ,,6″!

 • Eu.G

  Am fani =))

  Va multumesc! Va multumesc!

  Pentru o sesiune de autografe stabilim impreuna o dată si ne vedem cu mare drag !

  Va pup! :* :))

 • Srb Srb

  te pupam dulce

 • disqus_DPH51pchVl

  Nu te lua de el ca te va face si pe tine ungur

 • Pingback: Camera dubla a iPhone 7 Plus apare intr-o serie de presupuse imagini | iDevice.ro()

 • disqus_DPH51pchVl

  Ce ti-am spus? Asta e fixul lui. O sa-i treaca cu timpul

 • disqus_DPH51pchVl

  In unele zile esti chiar amuzant cu aceste obsesii ale tale.
  Prima obsesie, si cea mai mare, este ca Samsung ar fi un telefon si nu o clona jalnica. Te iertam pentru asta. Intr-adevar. e o clona frumoasa.
  A doua ta obsesie e ca eu as fi ungur.
  Cu asta ai putea participa la vreo emisiune de diverstiment. La Maruta de exemplu. Aveti IQ-ul aproximativ egal, insa el ar putea avea scula mai mare decat a ta.
  Sau la circ. O peruca si un nas rosu gasesti oriunde si gata show-ul.
  Sa stii ca pe noi ne distrezi foarte bine uneori.
  Deci, in conluzie, nu te lasa batut: dai tot inainte de obsesiile tale.

 • George 89

  Sincer vorbesti despre obsesiile lui cand tu esti mai rău
  Galaxy s7 clona? Dupa ce ma rog? Iphone 6/6s nu e clona după m8 cumva ? Ba da si încă una urâtă rău
  Decat sa acuzi asa in prostie cu fanatizmele tale mai bine te ai uita in oglinda

 • amfetamin

  Eu cred ca ti-e cam fomică,de tot pomenești de kurtos kalacs. Nu ești tu cand ti-e foame! :-)) Daca bagi un kurtos la burdihan ai sa vezi ca altcumva vei vorbi despre Apple. Deci,burta goală(cârâie mațul) = love Samsung,burta plină de kurtos = love Haplea. Make kurtos,not war!