iPhone 7 Plus va avea camera dubla, iPhone 7 va avea una normala

iPhone 7 Plus va avea camera dubla anul acesta, compania Apple parand sa fie pregatita sa ofere o asemenea componenta doar in smartphone-ul cu ecran de 5.5 inch, asta in timp ce versiunea cu ecran de 4.7 inch ar urma sa beneficieze doar de o camera normala.

Aceasta nu este prima oara cand un zvon de acest gen este raportat de catre un analist, insa repetarea sa incepe sa-i acorde tot mai multa credibilitate si se pare ca Apple va dori intr-un final sa diferentieze smartphone-urile de top pe care intentioneaza sa le ofere anul acesta.

Avand in vedere ca multipli producatori de smartphone-uri vor lansa terminale cu ecrane de 5.5 inch anul acesta, compania Apple pare sa urmeze trend-ul, insa va oferi componenta in modelul care inregistreaza vanzari mult mai mici decat cel de baza.

Cred ca aceasta noua camera dubla pregatita pentru iPhone 7 Plus nu poate fi produsa in cantitatile necesare pentru a sustine vanzarile iPhone 7, asa ca Apple o ofera initial doar pentru unul dintre modelele de top, iar pe masura ce procesul de productie este perfectionat se va face probabil trecerea si la modelul principal.

New iPhone shipments to be capped by similar form factor as iPhone 6s & 6s Plus; top hardware upgrade is dual-camera (5.5-inch model only), though many competing models with dual-camera will launch soon, joining others already on the market; first impressions could underwhelm.

Am vazut o multitudine de concepte in care un iPhone 7 sau iPhone 7 Plus cu camera dubla erau/erau prezentat/e, iar desi din punct de vedere al design-ului nu vorbim despre ceva care sa arate grozav, functionalitatea conteaza poate chiar mai mult.

Anual compania Apple a oferit in modelele Plus functii mai bune pentru camera, insa cu iPhone 7 Plus va delimita si mai clar cele doua versiuni ale smartphone-urilor de top, iar daca totul este adevarat sau nu vom afla in lunile urmatoare.