iPhone SE vs iPhone 5S si iPhone 6S – comparatia performantelor

iPhone SE a fost lansat de catre compania Apple avand incorporat chip-ul A9 folosit in iPhone 6S, frecventa procesorului si calitatea de RAM fiind identice pentru ambele dispozitive, iar performantele sunt exact la fel, asa cum se asteptau foarte multi dintre cei care au cumparat smartphone-ul.

In clipurile video de mai jos aveti prezentata o comparatie pentru performantele iPhone SE, iPhone 5S si iPhone 6S, iar noul smartphone al celor de la Apple se descurca mult mai bine decat predecesorul sau, dar este egal in performante cu terminalul ce are ecran de 4.7 inch.

Desi intre iPhone SE si iPhone 6S exista o diferenta substantiala in rezolutie, 960 x 640 vs 1334 x 750 pixeli, iata ca performantele sunt identice pentru ambele terminale, compania Apple oferind un smartphone cu ecran de 4 inch care este extrem de performant.

Desi iPhone SE nu este privit cu ochi foarte buni de catre asa multa lume, pentru compania Apple acest smartphone ar putea genera vanzari impresionante avand in vedere performantele pe care le ofera la un pret mult mai mic decat cel al unui iPhone premium.