Iata cum pot fi create castile perfecte pentru urechile tale

Daca nu sunteti multumiti de castile in-ear pe care le aveti in momentul de fata, ei bine cateva companii din SUA incearca sa creeze o metoda cat ai buna de a face perechi de casti care se potrivesc perfect pe urechea utilizatorilor, iar astazi va vorbesc despre compania Ubervo.

Cei de la Uvervo folosesc un scanner digital dezvoltat in baza unor tehnologii proprii si un proces special gandit de catre un profesor al MIT, rezultatul final fiind crearea unei perechi de casti in-ear care pot fi montate pe unele modele de casti vandute pe piata.

Scanarea canalului urechii dureaza aproximativ 10 minute cu aparatul celor de la Uvervo, iar dupa finalizarea scanarii un alt dispozitiv special produce un mulaj pentru varful castilor, acesta potrivindu-se perfect in ureche pentru a oferi cea mai buna experienta de a asculta orice fel de sunete.

Conform celor de la Uvervo, scannerul lor digital este capabil sa masoare 100.000 de puncte de contact in interiorul urechii unui utilizator pentru a putea crea un mulaj perfect care sa ofere cea mai buna experienta pentru a asculta sunete redate de catre smartphone-urile utilizatorilor.

Uvervo casti in-ear personalizate

Dupa scanarea foarte rapida, cei de la Uvervo au nevoie de 3 – 5 zile lucratoare pentru a crea mulajul special si a-l monta pe castile care sunt livrate catre clienti, insa rezultatul final este o pereche de casti care sunt gandite pentru a oferi o experienta aproape perfecta de a asculta muzica sau orice alte sunete.

Pretul unei asemenea perechi de casti este de 269 de dolari in SUA, insa utilizatorii pot cumpara doar varfurile castilor care intra in ureche, pretul acestui accesoriu fiind de 99 de dolari, unul mare, dar potrivit pentru experienta de care beneficiaza clientul in final.

Uvervo casti in-ear personalizate 1

Uvervo casti in-ear personalizate 2

Uvervo casti in-ear personalizate 3

Uvervo casti in-ear personalizate 4

Uvervo casti in-ear personalizate 5

Uvervo casti in-ear personalizate 6

Uvervo casti in-ear personalizate 47jpg

3 COMENTARII

  1. Foarte interesantă ideea. Prețul nu mi se pare deloc exagerat, având în vedere că e un produs premium, și în plus custom. @zaonero:disqus dacă tot veni vorba de căști in-ear, cunoști din întâmplare vreun model care să fie cât mai mici cu putință, în așa fel încât să nu deranjeze urechea dacă, spre exemplu, adormi cu ele în urechi? Am încercat o mulțime de modele dar atunci când sprijin urechea pe pernă, casca se apasă în interiorul urechii și după câteva minute devine foarte incomod. E valabil și pentru vechile Apple Headphones, ba chiar și Earpods, de asemenea și cele standard de la Samsung (Earbuds). Any ideas?