Prima Pagina Huawei Huawei P9 si P9 Plus vin cu camere duble inaintea iPhone 7...

Huawei P9 si P9 Plus vin cu camere duble inaintea iPhone 7 Plus

Huawei P9 si P9 Plus au fost prezentate astazi de catre compania Huawei, chinezii luandu-le inainte celor de la Apple care intentionau sa ofere o camera dubla in iPhone 7 Plus, insa cei de la LG ofera exact aceeasi functionalitate in LG G5-ul prezentat cu mai bine de o luna in urma.

Revenind la Huawei P9 si P9 Plus, smartphone-urile au doua camere principale a cate 12 megapixeli fiecare, una dintre ele fiind RGB si una monocroma, cea de-a doua capturand cu pana la 300% mai multa lumina si fiind capabila sa ofere poze mai clare si cu un contrast mai bun.

Camerele din Huawei P9 si P9 Plus sunt produse in parteneriat cu cei de la Leica, ele avand dimensiune de pixel de 1.25µ, deschidere f/1.1, stabilizare optica, un modul laser pentru focalizare ce functioneaza in tandem cu ambii senzori si un flash LED in doua tonuri.

Pozele finale rezultate din combinarea a ceea ce inregistreaza camerele din Huawei P9 si P9 Plus au o calitate mult mai buna decar ar fi putut produce o singura camera oferita intr-un smartphone si practic aici sta secretul unei componente complexe de acest gen.

The wide-aperture photography feature on the P9 allows users to experiment with innovative visual effects to create unique images and content. The P9 makes it easy to adjust the camera aperture to create bokeh and other depth-of-field effects, while keeping the main object in sharp focus.

Partea interesanta a camerelor Huawei P9 si P9 Plus este ca ele pot detecta adancimea obiectelor dintr-o imagine pentru refocalizare in urma inregistrarii unei magini, tehnologia fiind posibila multumita celor de la Leica, asa ca utilizatorii pot schimba focalizarea dintr-o imagine pe orice regiune doresc, chiar si dupa inregistrarea ei.

Ca sa fiu sincer, functiile oferite de catre camerele Huawei P9 si P9 Plus sunt impresionante si si cu siguranta ofera o calitate net superioara celei oferite de catre camerele iPhone, asa ca va fi interesant de vazut cu ce va veni Apple anul acesta.

 • Srb Srb

  marfa si sunt curios daca vor oferi o calitate superioara si fata de S7… ca daca este asa, iphone 7 va fi un succes din acest punct de vedere datorita acestei tehnologii

 • Srb Srb

  doamne daca ip 7 ar veni cu aceeasi teh +oled+baterie mai buna…cred ca toata planeta ar cumpara iphone…bine minus saracii si cei ce vor un os open source

 • V.P

  Din pacate doar iPhone 7 Plus va avea camera duala asa ca vei avea parte de aceasta tehnologie doar daca treci pe 5,5 inch .

 • Srb Srb

  daca va fi compact cum este P9 plus sau S7 edge…merge merge

 • Eu.G

  Nu stiu daca stii asta Zaone, dar nu e primul model Huawei cu 2 camere. Anul trecut au avut si Huawei Honor 6 Plus, deci nu prea le-a luat-o cei de la Lg înainte cu implementarea a 2 camere pe un telefon.

 • rundown

  Oricum iphone se va cumpara in continuare, indiferent daca vine cu 2 camere sau nu. Marca este adanc inradacinata in inima consumatorilor si …..cam asta este. Poate sa scoata concurenta terminale cu 7 camere, nu va conta prea mult in ochii nostri, astia utilizatori de ani de zile de iphone.

 • George 89

  HTC ONE M8 are o camera duala

 • George 89

  Da se va cumpara , dar depinde cat se cumpara pentru ca unii sau saturat de iphone care nu e la inaltimea concurentilor, nu toata lumea accepta cei baga pe gat Apple

 • iTu

  sunt putini care se pricep la hardware, cei mai multi stiu ca iPhone e blana si deaia il cumpara. in realitate numai sunt diferente mari intre cele doua siteme de operare si nici designul telefoanelor cu android nu mai este “ingrozitor” ca odata.

 • Bobby

  Deschiderea este f/ 2.2, nu f/1.1

 • Lucian Palievici

  Nu s-a zis nimic despre pretul acestor P9. Am citit in alta parte ca P9 Plus ar fi 850$ … ceea ce e o gluma proasta din partea Huawei. Nu as da atatia bani pe un Huawei, fii el si cu lentile Leica. S7 sau 6S Plus sunt mai “atragatoare” ca sa nu mai zic ca vine si HTC M10-le indata.

 • George 89

  Eu am citit ca P9 Plus va costa 720$ sau 750$

 • Lucian Palievici

  The Huawei P9 Plus will start at $850 (phonearena). Dar chiar si 720$ e mult, zic eu.

 • George 89

  Mai toate site urile spun ca:
  -Huawei P9 3 gb ram si 32 spatiu de stocare 600$
  -Huawei P9 4 gb ram si 64 spatiu de stocare 650$
  -Huawei P9 Plus 4 gb ram si 64 spatiu de stocare 750$

 • Pingback: Huawei P9 la iDevice.ro - primele impresii | iDevice.ro()