Cum a reusit un barbat sa ramana blocat pe munte facand o cerere in casatorie prin FaceTime

Un barbat din SUA s-a gandit sa combine hobby-ul sau cu momentul unei cereri in casatorie, asa ca s-a gandit sa faca putin alpinism pentru a ajunge intr-un punct perfect din care sa isi ceara in casatorie iubita, insa aventura a fost plina de peripetii.

Mai exact, barbatul a ales sa escaladeze un versant de 200 de metri inaltime pentru a ajunge in locatia pe care o credea a fi perfecta, insa cand a ajuns acolo a realizat ca nu mai poate cobora deoarece nu are echipamentul potrivit pentru a face acest lucru.

Inainte de a chema salvamontistii in ajutor barbatul si-a cerut totusi iubita in casatorie si ea a acceptat, insa mai apoi el a fost salvat cu ajutorul unui elicopter, intreaga calatorie urmand a fi platita de catre barbatul care a plecat nepregatit in calatorie.

Produsele Apple au devenit din ce in ce mai folosite pentru a pune intrebari de acest gen si desigur ca locuri dintre cele mai ciudate sunt alese pentru a face apelurile FaceTime prin care sunt puse intrebarile, asa ca in viitor probabil vom auzi despre povesti si mai ciudate.

Michael Banks thought he had dreamt up the perfect way to propose to his girlfriend. The 27-year-old climbed 600 feet up Morro Rock in California, so that with the volcanic outcrop as a dramatic backdrop, he could pop the question on his computer via the Facetime App. The good news was that she said yes, but the bad news was he got stuck and had to be rescued from the mountainside by helicopter.

barbat versant FaceTime

1 COMENTARIU