Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note 6 va avea o functie asteptata de milioane de...

Samsung Galaxy Note 6 va avea o functie asteptata de milioane de omeni

Samsung Galaxy Note 6 va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Samsung, iar noul smartphone va avea doua caracteristici care il vor face mult mai atractiv pentru cei care se vor afla in acea perioada in cautarea unui phablet pentru utilizarea zilnica.

Prima caracteristica este o certificare IP68 care va face Samsung Galaxy Note 6 la fel de rezistent la apa precum Samsung Galaxy S7, aceasta fiind prima oara cand compania Samsung ofera o asemenea caracteristica pentru acest terminal din linia sa de produse.

Separat, Samsung Galaxy Note 6 ar urma sa aiba un scanner pentru iris, aceasta functie fiind zvonita si acum cativa ani, foarte multa lume fiind interesata de implementarea sa si se pare ca anul 2016 ar putea-o aduce pentru utilizatori, ea putand face smartphone-ul mult mai atractiv.

S-a spus in trecut ca daca Samsung ar implementa un scanner pentru iris, atunci ecranul ar urma sa acomodeze aceasta componenta, iar in cazul Samsung Galaxy Note 6 exista o sansa ca o camera pentru scanarea irisului sa fie implementata in ecran, sau camera frontala sa fie folosita.

We have discovered that Samsung has imported an ‘iris cam’ into India for the usual R&D activities. Though details are scarce, the part is explicitly labelled ‘Samsung Mobile’. Of course, the Galaxy Note 6 is not mentioned anywhere, but as the next flagship to be launched, it is the prime candidate to feature an iris scanner.

Informatia privind implementarea unui scanner pentru iris vine dintr-o nota de componente livrate catre un centru de cercetare si dezvoltare, in ea fiind specificat faptul ca o camera pentru scanarea irisului a fost livrata, iar din moment ce Samsung Galaxy Note 6 este viitorul smartphone premium ce ar urma sa fie lansat de Samsung, s-a tras concluzia ca el ar putea avea componenta incorporata.

Samsung Galaxy Note 6 iris scanner

 • George 89

  Foarte interesant , abia astept sa se lanseze Note 6 presimt ca ma va impresiona placut

 • RaduD

  Da, exceptand dimensiunea, care este una usor ne-confortabila, va fi probabil un device fain…!

 • Srb Srb

  toti stiam asta si stim ca o sa iti placa absolut tot la el cand va fi anuntat

 • amfetamin

  Mai sunt câțiva George pe aici cărora sigurat le va plăcea. Ciudat,cred ca pe cei mai multi utilizatori de Samsung din România ii cheamă George :-))

 • Srb Srb

  :)))))

 • adrian

  La cat de mare e Note poti sa bagi in el ce vrei, de la zeci de rami pana la tastatura cu mouse + imprimanta :))