Prima Pagina BlackBerry Blackberry confirma lansarea a inca 2 smartphone-uri Android

Blackberry confirma lansarea a inca 2 smartphone-uri Android

Blackberry Priv, primul smartphone Android lansat de catre compania canadiana, s-a dovedit a avea succes destul de mare pe piata, asa ca Blackberry a luat decizia de a mai produce inca doua noi smartphone-uri care vor functiona in baza sistemului de operare al celor de la Google.

John Chen, CEO al Blackberry, a confirmat pentru presa straina faptul ca inca doua noi smartphone-uri Android vor fi lansate de catre compania Blackberry in cursul acestui an, dar si ca ele vor fi mai ieftine decat Blackberry Priv-ul lansat anul trecut pe pietele globale.

Chen a recunoscut faptul ca pretul de 700 de dolari perceput de catre compania sa pentru Blackberry Priv este mult prea mare pentru concurenta care exista pe piata in momentul de fata, astfel ca viitoarele terminale vor avea preturi mai mici pentru a fi mai competitive.

Unul dintre cele doua noi smartphone-uri Android va avea tastatura fizica, in timp ce al doilea va avea touchscreen, iar preturile preconizate pentru vanzare variaza intre 300 de dolari si 400 de dolari, deci nu vom vorbi despre specificatii de top pentru ele in baza acestor preturi mici.

The fact that we came out with a high end phone [as our first Android device] was probably not as wise as it should have been. A lot of enterprise customers have said to us, ‘I want to buy your phone but $700 is a little too steep for me. I’m more interested in a $400 device’. We’re the only people who really secure Android, taking the security features of BlackBerry that everyone knows us for and make it more reachable for the market.

Avand in vedere esecul numit Blackberry Priv, exista sansa ca aceste doua noi smartphone-uri pregatite de catre canadieni sa fie ultimele, daca soarta lor v afi similara.

 • George 89

  Blackberry nu prea invata din greseli , daca vor sa fie macar prezenti ca vanzari pe piata smartphone urilor trebuie sa renunte la vechile obiceiuri adica la originile companiei (tastatura fizica)
  Dupa parerea mea ar trebui sa
  -elimine complet tastatura qwerty din smartphone uri (nimeni nu o mai apreciaza)
  -lansarea de phableturi de la 5.5 inch la 6 inch
  -design mai atractiv
  -materiale de calitate (aluminiu si sticla la high end si rama din metal si material cauciucat la mid range)
  -preturi mai mici decat concurenta ( ceva in stilul Asus Zenfone)

 • wasted

  Eu chiar imi doresc o tastatura fizica de calitate. Este numai o preferinta a consumatorului. Plus ca vechile obiceiurile vechi mor greu( pt BB)

 • RaduD

  Deja este aglomeratie pe strada androizulor, cu reteta asta de telefoane high end…!

 • CLAUDIU D

  Gresesti fanii BB tocmai asta vor daca e posibil un model macar, cu tastatura fizica ! E f utila ! Sunt inca multi profesionisti care inca folosesc BB ….