Oamenii nu mai publica la fel de multe mesaje personale pe Facebook

Facebook este cea mai mare retea de socializare de pe planeta, cu peste 1.2 miliarde de utilizatori, insa in ciuda numarului mare de persoane care o folosesc, un mod cheie de a o utiliza a devenit tot mai putin popular in ultimul an, cel putin conform companiei.

Un document intern al Facebook ce a ajuns in mainile unor jurnalisti sustine ca oamenii nu mai publica la fel de multe mesaje personale pe Facebook, adica mesaje care anunta o casatorie, o intamplare comica din viata cuiva sau diverse evenimente placute ori neplacute din viata unei persoane.

Cei de la Facebook numeste acest tip de mesaje drept metode originale de a partaja informatii si se pare ca lumea nu mai face aces tlucru atat de des precum in trecut, ci prefera sa partajeze link-uri catre stiri, clipuri video si alt fel de continut.

Facebook vede aceasta schimbare ca fiind o mare problema, asa ca a facut noi schimbari pentru news feed in ideea de a oferi prioritate mesajelor de acest gen in fata partajarii de stiri ale website-urilor sau de clipuri video, insa ramane de vazut cat de benefica va fi modificarea.

A newly leaked internal company report reveals a sharp drop in the number of intimate and personal statuses being shared on the social network. According to the internal report, Facebook views this decrease in original sharing as a big problem, and it has taken steps to correct the issue

Facebook a fost construita pe mesajele personale ale utilizatorilor, acestea generand si cele mai multe interactiuni din parte celorlalte persoane care folosesc reteaua de socializare, asa ca din moment ce ele scad, este clar ca oamenii nu mai vad Facebook ca o zona in care sa publice asemenea informatii intime.

2 COMENTARII

  1. Da Facebook este o aplicație de mateimoniale ? Sau o aplicație in care sa interacționezi cu oamenii si sa simți într-adevăr ca te distrezi ? Este doar o aplicație prin care unii își postează ce
    Mănâncă Si când se c..a !!! :)))