10 dintre cele mai rezistente carcase pentru iPhone SE

iPhone SE a fost lansat de peste o saptamana in 10 tari de pe glob, iar de cateva zile el este disponibil in alte cateva zeci, asa ca astazi vedem un test care ne arata 10 dintre cele mai rezistente carcase disponibile in momentul de fata pentru noul smartphone al celor din Cupertino.

Dupa cum veti vedea in clipul video de mai jos, multe dintre aceste carcase cresc serios grosimea smartphone-ului Apple, insa acest compromis trebuie facut daca doriti sa aveti un terminal care sa nu ramana cu un ecran crapat dupa ce-l scapati din mana pe o suprafata dura.

In aceeasi masura, carcasele nu sunt ieftine pentru ca ofera protectie sporita pentru terminalele noastre, iar cand vine vorba despre design nu aveti noroc daca va aflati in cautarea unei carcase rezistente care sa si arate bine, deoarece design-ul nu este prioritar pentru cei care fac accesorii rezistente.

Multe dintre carcasele din clip pot fi gasite in aceasta pagina, insa cu siguranta le veti gasi pe toate in website-ul celor de la Amazon, asa ca puteti alege singuri ce doriti sa cumparati si de undeo puteti face, carcasele fiind compatibile inclusiv cu iPhone 5 sau iPhone 5S.