Prima Pagina HTC HTC 10 – clipul oficial de prezentare a aparut pe internet (Video)

HTC 10 – clipul oficial de prezentare a aparut pe internet (Video)

HTC 10 va fi prezentat oficial in cursul zilei de maine de catre compania HTC, insa astazi vedem clipul oficial pentru prezentarea noului smartphone, el aparand pe internet dupa ce a fost preluat direct de la HTC sau oferit de catre companie pentru a genera buzz in jurul produsului.

Clipul video pentru prezentarea HTC 10 confirma zvonurile aparute pana acum in legatura cu design-ul terminalului, el urmand a fi similar cu cel folosit de catre compania taiwaneza pentru HTC One M9, asa ca multi fani nu vor vedea o schimbare radicala din acest punct de vedere.

In baza a ceea ce se poate vedea, avem o confirmare a faptului ca HTC 10 ar urma sa aiba un port USB-C, separat compania HTC urmand a folosi un chip Qualcomm Snapdragon 820 cu 4 GB RAM, terminalul fiind interesant din punct de vedere al specificatiilor.

HTC 10 va fi prezentat maine in cadrul unei conferinte a HTC, insa lansarea oficiala ar putea avea loc in luna mai, conform celor mai recente informatii.

 • amfetamin

  Cică va fi primul telefon cu stabilizare optica la camera din fata!

 • mariusmuntean

  sunt curios de camera, daca tot asa penala e ca la m7,m8 si m9

 • Floriq

  nimic nou sub soare din pacate

 • bacelliviu

  E frumos . Chiar nu e urat ca si telefon

 • George 89

  Frumos din spate urat din fată care aduce prea mult cu Samsung …Am auzit ca va fii primul smartphone cu OIS la camera din fața, in rest nimic nou sub soare nu impresionează prin specificații pe care le am vazut la alte smartphone uri lansate inainte
  Sper totusi ca va veni cu display amoled Samsung si nu cu unul Super LCD 5

 • Dan

  Oare e chiar atât de complicat să adopte o altă formă pentru Home Button? Pill shape. Revoluționar!