TOP 10 – cele mai rapide smartphone-uri in T1 2016

Top 10 cele mai rapide smartphone-uri in T1 2016 a fost dezvaluit de catre cei de la AntuTu, celebra companie dezvoltatoare de solutii de benchmarking facand topul in baza testelor facute de catre utilizatori folosind aplicatia disponibila pe multiple platforme mobile.

Acum cateva luni v-am prezentat un top 10 al celor mai puternice smartphone-uri in 2015, iar acesta nou acopera perioada ianuarie – martie 2016, majoritatea terminalelor fiind totusi lansate in cursul anului trecut pe piata si nu doar la inceputul acestui an.

Conform acestui top, Xiaomi Mi 5 este cel mai rapid smartphone vandut pe piata in momentul de fata, el fiind urmat indeaproape de Samsung Galaxy S7 Edge si de catre iPhone 6S, diferenta dintre terminale fiind atat de mica incat nu poate fi sesizata in utilizarea zilnica.

In afara acestor 3 smartphone-uri, restul terminalelor din top au performante cu minim 30% mai mici, iar printre ele se regaseste inclusiv iPhone 6 care a fost lansat de catre Apple in 2014 si are totusi performante de top inclusiv in anul 2016.

top 10 rapid smartphone 2016

Desigur ca din top lipseste LG G5, care are performante foarte bune, dar si HTC 10 care urmeaza sa fie lansat in perioada urmatoare pe piata, insa ele vor fi cel mai probabil incluse in topul care va acoperi perioada 1 aprilie – 30 iunie, adica al doilea trimestru al 2016.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre acest top ?