Cat de bine rezista iPhone 6S unui soc de temperatura ? (Video)

Daca ati fost vreodata curiosi sa aflati cat de rezistent este iPhone 6S in fata schimbarilor radicale a temperaturii mediului in care se afla, ei bine clipul video de mai jos ar trebui sa va ofere o idee cu privire la modul in care va functiona terminalul in aceste conditii.

Clipul video de mai jos ne arata un iPhone 6S care este plasat in apa ce fierbe, iar mai apoi este plasat in azot lichid si daca va gandeati ca smartphone-ul va ceda imediat, ei bine n-ati gresi prea mult deoarece terminalul n-a mai fost functional dupa scaderea dramatica a temperaturii.

Partea interesanta este ca dupa inghetare terminalul iPhone 6S a fost plasat in apa fierbinte si dupa scoatere a functionat fara probleme, semn ca aceste socuri nu afecteaza chiar atat de mult componentele internet, cel putin la prima incercare.

Desigur ca iPhone-urile companiei Apple nu au fost gandite pentru a functiona in acest mod, insa exista situatii in care terminalele pot trece dintr-un spatiu in altul si temperatura sa difere chiar si cu peste 10 grade.

2 COMENTARII