Primele imagini cu un HTC 10 real

Cu doar cateva ore inainte ca HTC 10 sa fie oficial prezentat de catre compania HTC, iata ca pe internet au aparut si cateva imagini cu un smartphone care urmeaza a fost deja amplasat intr-un magazin din Taiwan pentru ca utilizatorii sa il poata testa inaintea achizitiei.

Desi HTC 10 nu a fost prezentat oficial lumii intregi, in Taiwan cei de la HTC le ofera localnicilor posibilitatea sa testeze noul produs inainte ca lumea intreaga sa il poata vedea, asa ca in curand ne putem astepta si la primele clipuri video in care vom vedea cum poate fi el utilizat.

Ieri a aparut pe internet si clipul video oficial de prezentare al HTC 10, interesul vis-a-vis de el si de smartphone fiind mult mai mic decat in cazul Samsung Galaxy S7, de exemplu, insa acest lucru este normal pentru smartphone-ul unui producator care si-a pierdut din popularitate.

HTC 10 va fi prezentat in cursul acestei seri de catre compania HTC, insa lansarea oficiala ar putea avea loc abia in luna mai, asa ca vom mai avea de asteptat pana cand vom putea vedea si primele impresii ale utilizatorilor obisnuiti cu privire la noul terminal al taiwanezilor.

HTC 10 real imagini

HTC 10 real imagini 1

HTC 10 real imagini 2

HTC 10 real imagini 3