iPhone 7 concept incorporeaza toate zvonurile de pana acum

Un nou concept al iPhone 7 a aparut in cursul noptii trecute pe internet si el are integrate toate zvonurile privind modul in care compania Apple va crea viitorul smartphone cu ecran de 4.7 inch si 5.5 inch pe care urmeaza sa il cumparam din toamna din magazinele din intreaga lume.

Dupa cum veti vedea si in imagini, acest iPhone 7 are un design extrem de similar cu cel al iPhone 6S, diferenta majora constand in faptul ca pe carcasa nu mai regasim despartitura facuta de antene in partile superioara sau inferioara, design-ul rezultat nefiind chiar atat de grozav.

Pe de alta parte, acest concept al iPhone 7 ne arata o camera dubla si un Smart Connector implementate in carcasa, insa camera este scoasa in afara carcasei desi unele zvonuri sugerau faptul ca ea urmeaza sa faca parte din carcasa, deci nu ar trebui sa mai fie atat de deranjanta.

Ca sa fiu sincer, cred ca aceasta este cea mai buna reprezentare a iPhone 7 de pana in prezent si exista sanse extrem de mari ca smartphone-ul ce urmeaza sa fie lansat in toamna sa arate exact la fel precum cel pe care il vedem in clipul video de mai jos.