HTC 10 are suport pentru o tehnologie populara a Apple

HTC 10 a fost prezentat in cursul acestei zile de catre compania HTC, iar printre toate noutatile pe care taiwanezii le-au anuntat in cadrul conferintei de astazi se numara si suportul pentru standardul AirPlay impus de catre compania Apple pentru multe dintre produsele sale.

HTC 10 este primul smartphone Android cu suport pentru tehnologia AirPlay dezvoltata de catre cei de la Apple, iar implementarea sa ii ofera terminalului posibilitatea de a face streaming pe Apple TV 4 si multe alte accesorii care pana acum erau compatibile doar cu iPhone sau iPad.

 Un HTC 10 compatibil cu AirPlay le ofera utilizatorilor mult mai multe oportunitati pentru a utiliza o varietate de accesorii disponibile pe piata, inclusiv unele care nu erau pana acum compatibile cu terminalele lor, iar asta ar putea convinge multe persoane sa cumpere un terminal HTC in locul unui al altei companii.

Mai mult decat atat, vorbim si despre noi oportunitati pentru Apple de a atrage clienti din platforma Android, asta deoarece pana in prezent lipsa compatibilitatii cu AirPlay ii impiedica pe cei de la Apple sa promoveze unele produse catre utilizatori ai altor platforme.

Cat de utila va fi implementarea AirPlay pentru HTC 10 ramane de vazut, insa cred ca mult mai multi producatori ar trebui sa adopte acest standard.