iOS 9.3.2 beta 1 rezolva o veche problema a iOS 9

iOS 9.3.2 beta 1 a fost lansat saptamana trecuta de catre compania Apple, iar conform unora dintre cei care l-au testat, noua versiune a sistemului de operare rezolva o veche problema a Game Center pe care Apple a evitat sa o adreseze pana in momentul de fata.

Problema Game Center in iOS 9 facea imposibila folosirea sistemului si a unora dintre jocurile care il aveau implementat, aplicatiile afisand un ecran alb sau inchizandu-se imediat dupa deschidere daca utilizatorii alegeau sa foloseasca sistemul Game Center pentru a inregistra progresul in titlu.

Pana acum, cei care au testat problema in iOS 9.3.2 beta 1 sustin ca ea a fost reparata de catre compania Apple, desi oficial rezolvarea nu este listata in lista de schimbari pentru aceasta versiune a sistemului de operare, asa ca deocamdata nimeni nu se bucura prea mult.

Problema a aparut initial in luna septembrie si a ramas nerezolvata pana in martie 2016, insa cei de la Apple par sa-si fi facut in sfarsit timp pentru a le oferi utilizatorilor de iDevice-uri posibilitatea de a avea o experienta normal pentru jocurile instalate in dispozitivele lor.

Daca testele facute de catre utilizatori si angajatii companiei Apple vor demonstra faptul ca problema Game Center a fost rezolvata in iOS 9.3.2 beta 1, atunci in lista de schimbari pentru noua versiune a iOS vom avea listata aceasta schimbare oferita pentru noi.