Prima Pagina iOS 9 iOS 9.3.2 beta 1 rezolva o veche problema a iOS 9

iOS 9.3.2 beta 1 rezolva o veche problema a iOS 9

iOS 9.3.2 beta 1 a fost lansat saptamana trecuta de catre compania Apple, iar conform unora dintre cei care l-au testat, noua versiune a sistemului de operare rezolva o veche problema a Game Center pe care Apple a evitat sa o adreseze pana in momentul de fata.

Problema Game Center in iOS 9 facea imposibila folosirea sistemului si a unora dintre jocurile care il aveau implementat, aplicatiile afisand un ecran alb sau inchizandu-se imediat dupa deschidere daca utilizatorii alegeau sa foloseasca sistemul Game Center pentru a inregistra progresul in titlu.

Pana acum, cei care au testat problema in iOS 9.3.2 beta 1 sustin ca ea a fost reparata de catre compania Apple, desi oficial rezolvarea nu este listata in lista de schimbari pentru aceasta versiune a sistemului de operare, asa ca deocamdata nimeni nu se bucura prea mult.

Problema a aparut initial in luna septembrie si a ramas nerezolvata pana in martie 2016, insa cei de la Apple par sa-si fi facut in sfarsit timp pentru a le oferi utilizatorilor de iDevice-uri posibilitatea de a avea o experienta normal pentru jocurile instalate in dispozitivele lor.

Daca testele facute de catre utilizatori si angajatii companiei Apple vor demonstra faptul ca problema Game Center a fost rezolvata in iOS 9.3.2 beta 1, atunci in lista de schimbari pentru noua versiune a iOS vom avea listata aceasta schimbare oferita pentru noi.

 • AndreiBM

  iPhone 6,iOS 9.3.1…ecran alb la game centre… Sper să se rezolve pentru că am această problemă de două luni aproape și devine iritantă

 • Dabija

  Obijnuiestete ca vor fi tot mai multe 🙂

 • Dabija

  “Obisnuiestete”

 • Lucian Palievici

  Obisnuieste-te 😉

 • Patrick

  Cand va aparea 9.3.2 pe iphone 5?

 • F(x)

  Maxim! 🙂