HTC 10 hands-on videos ne arata ca noul smartphone

Prezentarea HTC 10 de ieri a lasat multa lume intrebandu-se daca nu cumva trebuia sa vedem si o schimbare mai radicala pentru design-ul smartphone-ului taiwanezilor, terminalul semanand foarte mult cu modelele precedente desi in interior lucrurile sunt complet diferite.

Pentru ca un produs sa aiba succes el trebuie sa fie diferit nu doar in interior, ci si in exterior, iar cei de la HTC au refuzat sa inteleaga acest lucru in ultimii ani, HTC 10 fiind o noua dovada a faptului ca design-ul nu este o prioritate pentru companie, probabil din diverse motive.

Pentru foarte multi utilizatori design-ul conteaza chiar mai mult decat functiile sau componentele din terminale, iar din pacate HTC 10 nu uimeste prin design, desi are specificatii de top si probabil este mai rapid decat majoritatea sau chiar toate smartphone-urile existente pe piata.

HTC 10 este cu siguranta un smartphone foarte interesant si este deja laudat de foarte multa lume, insa cu un design nou el ar fi fost si mai bine primit deoarece ar fi oferit o schimbare vizuala de care aceasta linie de produse a HTC avea foarte mare nevoie anul acesta.

Voi ce parere aveti ?