Meizu Pro 6 cloneaza 3D Touch, are 10 flash LED-uri

Meizu Pro 6 este un smartphone prezentat astazi de catre Meizu, el fiind confundat acum cateva saptamani cu un prototip al iPhone 7 pozat in fabrica unui partener Apple, vicepresedintele companiei chinezesti fiind nevoit sa clarifice lucrurile prin intermediul unui website de socializare.

Meizu Pro 6 este un smartphone Android ce are un procesor cu 10 nuclee, insa in interiorul sau se regaseste si o clona a 3D Touch, numita mTouch, implementat de catre compania Apple in iPhone 6S, cei de la Meizu alaturandu-se altor companii care au luat decizia de a copia functionalitatea Apple.

3D Touch-ul din Meizu Pro 6 functioneaza la fel precum cel din iPhone 6S, adica inregistreaza diverse tipuri de presiune aplicate pe ecran si actioneaza o varietate de functii, insa el vine cu ceva nou, mai exact cu feedback tactil, Apple oferind exact acelasi lucru.

Separat de acestea, Meizu Pro 6 are o camera de 21 megapixeli care este ajutata 10 flash LED-uri care ar trebui sa ilumineze fara probleme aproape orice este plasat in fata camerei, ceasta fiind prima oara cand un numar atat de mare de LED-uri este implementat intr-un smartphone.

Desi are un procesor cu 10 nuclee si 4 GB RAM, Meizu Pro 6 nu are performante extraordinare, insa ar trebui sa inregistreze poze exceptionale si ar trebui sa ofere o experienta de utilizare foarte interesanta cu sistemul mTouch, insa totul este doar teoretic.

Daca Samsung, LG sau HTC au evitat sa implementeze variatii ale 3D Touch pentru Android, cei de la Meizu nu s-au ferit sa o faca in Meizu Pro 6, iar in urma lor vor veni si alti producatori cu implementari proprii.