Cum ar fi aratat lumea daca Steve Jobs se nastea in Coreea de Nord

Steve Jobs a fost una dintre cele mai influente persoane ale ultimilor 4 decenii si asta deoarece impreuna cu Steve Wozniak a pornit o revolutie care a dat nastere companiei Apple si mult mai tarziu a adus pe piata produse precum iPod, iPhone sau iPad.

Desi Steve Jobs s-a nascut in SUA, creatorii unui nou joc numit Homefront: The Revolution si-au imaginat o lume in care legendarul CEO al Apple s-a nascut de fapt in Coreea de Nord si a fost co-fondatorul unei companii numite APeX.

Jocul urmareste povestea versiunilor nord-coreene ale lui Steve Jobs si lui Steve Wozniak, povestea din spatele lor fiind identica, diferite fiind doar numele personajelor, ale produselor si al companiei care in final avea sa ajunga extrem de populara.

In Homefront: The Revolution, Mac-urile sunt numite APeX, iar iPhone-urile sunt numite aPhone, dezvoltatorii creand si o serie de spoturi publicitare imitand stilul Apple pentru a incerca sa dea o credibilitate cat mai mare povestii compelxe din spatele jocului.

In spatele jocului sta foarte multa munca si multi oameni de marketing cu idei interesante, insa daca totul a meritat sau nu ramane de vazut dupa ce jocul va fi lansat oficial.